Сюмар заперечила, що телеканал «Тоніс» пов’язаний з Аваковим

Сюмар заперечила, що телеканал «Тоніс» пов’язаний з Аваковим

28 Січня 2017
2389
28 Січня 2017
17:01

Сюмар заперечила, що телеканал «Тоніс» пов’язаний з Аваковим

2389
Народна депутатка («Народний фронт»), голова парламентського Комітету свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар заявила, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не причетний до можливих змін на телеканалі «Тоніс», зокрема щодо співпраці каналу з екс-генпродюсером NewsOne Олексієм Семеновим та ведучими Матвієм Ганапольським і Євгеном Кисельовим.
Сюмар заперечила, що телеканал «Тоніс» пов’язаний з Аваковим
Сюмар заперечила, що телеканал «Тоніс» пов’язаний з Аваковим

Про це вона сказала в інтерв’ю виданню «Главком» у відповідь на наступне питання:  «Телеканал "Тоніс", куди пішли працювати ведучі Ганапольський та Кисельов, за однією з численних версій, перейшов під контроль Авакова. Вам щось відомо про це?».

«Можу сказати, що це неправда. Ви собі уявляєте, що людину, яка працювала на "Інтері" і роками знищувала Авакова, він візьме як проможурналіста для свого телеканала? Це абсурд», - сказала Вікторія Сюмар.

Вона заявила, що їй нічого не відомо про плани Арсена Авакова створювати якийсь медіаресурс.

«"Тоніс" – це точно не Аваков. Шукайте в іншому місці. Там, де є великі гроші», - зазначила народна депутатка.

Нагадаємо, 9 січня генеральний продюсер телеканалу NewsOne Олексій Семенов оголосив, що залишає канал і разом з Матвієм Ганапольським і Євгеном Кисельовим розпочинає новий проект.

На ринку виникло кілька версій того, куди йде Олексій Семенов - джерела «Детектора медіа» повідомили, що це буде телеканал «Тоніс». Існує також кілька версій того, хто буде інвестувати в цей канал: називалися люди, наближені до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, або близькі до Петра Порошенка, третя версія припускає участь в цьому проекті народного депутата («Відродження») Віталія Хомутинника.

Раніше в ЗМІ телеканал «Тоніс» часто пов'язували з сином колишнього президента Олександром Януковичем. У минулому році телеканал змінив структуру власності, і по суті, викупив сам себе у власника, чеського громадянина Петра Зікі. Тепер, відповідно до закону, телеканал повинен протягом року продати викуплену у попереднього власника частку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2389
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду