Хакери атакували праймеріз французьких соціалістів

Хакери атакували праймеріз французьких соціалістів

28 Січня 2017
895
28 Січня 2017
10:21

Хакери атакували праймеріз французьких соціалістів

895
У Франції хакери намагалися зламати комп'ютерні системи під час першого туру праймеріз французьких соціалістів, який пройшов 22 січня.
Хакери атакували праймеріз французьких соціалістів
Хакери атакували праймеріз французьких соціалістів

Про це повідомив у п'ятницю, 27 січня, голова комітету, який контролює попередні вибори кандидата в президенти Франції, Тома Клей в інтерв'ю французькому телеканалу i-Tele, передає «Укрінформ».

За його словами, кібератака була успішно відбита. Клей обіцяв розкрити деталі хакерського нападу після другого туру праймеріз, який намічений на 29 січня. Він лише підкреслив, що за спробою зламу стоять хакери з-за кордону.

У другому турі виборів серед соціалістів братимуть участь екс-міністр освіти Бенуа Амон і екс-прем'єр-міністр Мануель Вальс.

Судячи з опитувань, у партії соціалістів мало шансів пройти у другий тур президентських виборів. На думку експертів, за пост президента Франції боротимуться кандидат від правоцентристів Франсуа Фійон і лідер ультраправого «Національного фронту» Марін ле Пен. Обидва кандидати мають проросійську риторику.

Нагадаємо, міністр оборони Франції Жан-Ів ле Дріан заявив, що його країна не менш вразлива для кібератак, ніж США, тому Міноборони збільшить свої ресурси щодо захисту від них.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
895
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду