Сайт Білого дому значно змінився після вступу на посаду нового президента

Сайт Білого дому значно змінився після вступу на посаду нового президента

21 Січня 2017
1411
21 Січня 2017
12:46

Сайт Білого дому значно змінився після вступу на посаду нового президента

1411
Після інавгурації президента Дональда Трампа офіційний сайт Білого дому зазнав значних змін. Сторінки, присвячені політиці щодо зміни клімату та правам ЛГБТ, були видалені.
Сайт Білого дому значно змінився після вступу на посаду нового президента
Сайт Білого дому значно змінився після вступу на посаду нового президента

Про це повідомляє «Голос Америки».

На сайті з'явилася цитата Дональда Трампа з його відомим передвиборним закликом «Повернемо Америці велич». Крім того, з'явилися нові розділи, присвячені програмним пропозиціям нового президента.

Адміністрація виділила шість тем і виклала свої пропозиції в цих областях. Якщо коротко, вони такі:

- План «Америка перш за все» в сфері енергетики закликає до зниження енергетичних витрат і максимального використання ресурсів США.

- План «Америка перш за все» в області зовнішньої політики має на меті перемогу над радикальними ісламськими терористичними організаціями.

- Передбачається створення 25 мільйонів нових робочих місць в найближчі десять років і повернення до щорічного економічного зростання в 4 відсотки.

- Планується повернення до потужних збройних сил через їх відновлення і створення передових систем протиракетної оборони.

- Розділ з підтримки правоохоронних органів включає план будівництва стіни на кордоні для припинення незаконної імміграції та потоку банд, насильства і наркотиків; скасування статусу міст-притулків та депортацію нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини із застосуванням насильства.

- Розділ «Торговельні відносини, що працюють для всіх американців», закликає до виходу з Транс-тихоокеанського партнерства і проведення нових переговорів щодо північноамериканській угоді про вільну торгівлю (NAFTA).

Нагадаємо, 20-21 січня канал «112 Україна» показував у своєму спецпроекті інавгурацію і реакцію світу на подію. Телеканал NewsOne запустив 20 січня власний телемарафон, присвячений інавгурації 45-го президента США.

20-21 січня 5 канал вів в прямому ефірі трансляцію з Вашингтона, де відбувалася інавгурація 45-го президента США Дональда Трампа. Також 20 січня вело пряму трансляцію «Громадське ТБ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду