Стала відома дата першої великої прес-конференції Трампа

Стала відома дата першої великої прес-конференції Трампа

3 Січня 2017
1050

Стала відома дата першої великої прес-конференції Трампа

1050
В адміністрації новообраного президента США Дональда Трампа назвали дату його прес-конференції. Перший великий захід для преси після його обрання президентом США планується провести, за словами радниці Трампа Келліен Конвей, 11 січня.
Стала відома дата першої великої прес-конференції Трампа
Стала відома дата першої великої прес-конференції Трампа

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на СNN.

Радниця Дональда Трампа повідомила, що дата прес-конференції – 11 січня — узгоджена з новообраним президентом. Він не збирав журналістів після своєї перемоги на виборах президента США, а спілкувався зі своїми виборцями та пресою за допомогою Twitter та інтерв'ю.

Як відомо, Дональд Трамп продовжить використовувати Twitter після вступу на посаду. Зазначається, що новообраний президент США мав намір провести прес-конференцію у середині грудня, проте відклав її.

Раніше президент Барак Обама заявив, що прагне забезпечити плавний перехід влади, незважаючи на серйозні політичні розбіжності з його наступником. Інавгурація Дональда Трампа відбудеться 20 січня.

Напередодні новообраний американський президент Дональд Трамп розкритикував відомі американські канали CNN та NBC. «Росіяни роблять з CNN та NBCNews таких дурнів – смішно дивитися, вони навіть не здогадуються. Fox News  повністю розуміє картину», - написав Дональд Трамп у своєму Twitter. Як відомо, CNN та NBCNews наприкінці президентських перегонів підтримували Гілларі Клінтон, а Fox News  завжди віддавав перевагу Дональду Трампу.

Нагадаємо, телеведуча Fox News Меган Келлі заявила, що новообраний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп безуспішно намагався підкупити журналістів «подарунками» під час президентської кампанії.

Пізніше Дональд Трамп оголосив, що він вибрав аналітика каналу Fox News Кетлін МакФарленд на посаду заступниці його радника з національної безпеки.

У листопаді, після свого обрання Дональд Трамп вилаяв, як стверджує New York Post, представників найбільших американських ЗМІ на неформальній зустрічі, яка відбулася на початку тижня у хмарочосі «Трамп-Тауер» в Нью-Йорку.

Американський фінансист і філантроп Джордж Сорос вважає, що США в найближчому майбутньому будуть зайняті внутрішньою боротьбою, яку спричинить прихід нового президента Дональда Трампа, і це дозволить деяким диктаторам досягти компромісу з американцями. Водночас він вважає, що американські інституції, зокрема четверта влада, зможуть протистояти перегинам з боку виконавчої влади країни.



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1050
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду