Гройсман перевірив підготовку до «Євробачення-2017»

Гройсман перевірив підготовку до «Євробачення-2017»

31 Грудня 2016
1223
31 Грудня 2016
16:01

Гройсман перевірив підготовку до «Євробачення-2017»

1223
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що 31 грудня перевірив стан справ щодо підготовки до проведення у Києві «Євробачення-2017».
Гройсман перевірив підготовку до «Євробачення-2017»
Гройсман перевірив підготовку до «Євробачення-2017»

Про це він написав у своєму Facebook.

«Однією з подій року, що минає - стала перемога Джамали на Євробаченні. Зараз триває робота з підготовки Євробачення-2017. Напередодні Нового року перевірив стан справ. Вже є домовленість із шоу-продюсером Стівом Барлоу, для якого Євробачення-2017 стане вже шостим. Підписано договір зі студією дизайну сцени - Wider Design. Визначено місце проведення і підписаний договір з Міжнародним виставковим центром», - повідомив прем’єр.

Він нагадав, що проведені попередні переговори між Національною телекомпанією України (НТКУ) та Міністерством економіки України щодо застосування системи Система публічних електронних закупівель ProZorro та проведення відкритих та прозорих тендерних процедур.

«Наше завдання - провести конкурс на високому організаційному рівні і ми проведемо "Євробачення-2017" в Києві на найвищому рівні!», - написав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, 28 грудня НТКУ орендувала «Міжнародний виставковий центр» загальною площею 31 033 квадратних метри на лівому березі Дніпра для проведення «Євробачення – 2017» за 35 100 655, 13 гривень.

«Міжнародний виставковий центр» – найбільша виставкова споруда України, до архітектурного ансамблю якої входить три павільйони загальною площею 58 тисяч квадратних метрів. Приміщення МВЦ відповідають усім вимогам техніки безпеки, комплекс має сучасну систему вентиляції та кондиціювання повітря, 15 конференц-залів, прес-центр, ресторани й кафе.

Флоріан Відер (Florian Wieder) із Мюнхена став дизайнером сцени «Євробачення-2017» у Києві. Угода з компанією Wieder Design вже підписана.

На «Євробачення», яке проходитиме в Києві у травні 2017 року, готуються приїхати конкурсанти із 43 країн.

Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр на лівому березі. Півфінали «Євробачення-2017» відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду