У київський прес-центр «РИА Новости» увірвалися невідомі - інформагентство

У київський прес-центр «РИА Новости» увірвалися невідомі - інформагентство

19 Грудня 2016
1494
19 Грудня 2016
14:34

У київський прес-центр «РИА Новости» увірвалися невідомі - інформагентство

1494
«РИА Новости» повідомляють, що близько 20 осіб увірвалися в їхній прес-центр в Києві з вимогою припинити роботу відеомосту з містами України, який проходив в рамках «З'їзду українських земляцтв Росії»
У київський прес-центр «РИА Новости» увірвалися невідомі - інформагентство
У київський прес-центр «РИА Новости» увірвалися невідомі - інформагентство

Про це повідомляється на сайтах російської та української агенцій «РИА Новости».

«Агресивно налаштовані молоді люди вимагали припинити захід, вигукуючи антиросійські гасла»,  - зазначено на сайті.

Як повідомляє інформагентство, журналісти, залишаючись на робочих місцях, викликали службу охорони і правоохоронців. Після їх прибуття молоді люди покинули офіс інформаційного агентства.

Однак, як пише «Українська правда», прес-секретар управління київської поліції Оксана Блищик повідомила виданню, що на лінію 102 повідомлень про цей інцидент не надходило. Водночас, враховуючи розголос, начальник Печерського райуправліния поліції вирішив спрямувати на Шота Руставелі, 16, слідчо-оперативну групу, щоб розібратися в ситуації.

Керівник прес-служби «РИА Новости Украина» Андрій Бородін розповів «Українській правді», що 15-20 людей, які називали себе «активістами Майдану», зайшли в офіс і заявили, що вони «не дозволять проводити москалям прес-конференції».

«Захід призначався не для преси, це й викликало певну негативну хвилю», – сказав він, але зазначив, що протест проявився «у розумних межах».

«Люди покричали, експерти розійшлися», – сказав представник російської компанії й пояснив, що включення з України не відбулося.

На запитання, чи буде агентство вимагати відкрити справу, він відповів: «Розглядаємо цю можливість».

Інформагентсво повідомляє, що в даний час офіс працює в нормальному режимі.

Як зазначає видання, відеоміст із містами України організовувало агентство «Россия сегодня» у рамках «З'їзду українських земляцтв Росії». Планувалося, що «керівники Одеського, Харківського, Дніпропетровського й Західноукраїнського земляцтв підіб’ють підсумки виконаної роботи за поточний рік».

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду