Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту

Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту

19 Грудня 2016
1584
19 Грудня 2016
14:00

Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту

1584
Журнал «Бізнес», перший номер якого вийшов у грудні 1992 року, запустив рестайлінг проекту. З нового року видання планує запуск нового інтернет-порталу, який буде прив’язаний до друкованої версії
Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту
Тижневик «Бізнес» змінює логотип і дизайн та обіцяє запуск нового сайту

Про це повідомляє прес-служба «Бізнесу».

Як зазначено в релізі, 19 грудня редакторська команда представила оновлений номер, в якому змінено логотип та дизайн видання. Змінився також і контент журналу – додалися нові рубрики, глибокі теми номера і спеціальні випуски з акцентом на окремі галузі економіки.

Логотип виконаний в новій стилістиці з акцентом на крапці. Новий слоган проекту – «Точка зору бізнесу. Нам є, що сказати».

«"Бізнес", без перебільшення, є найстарішим діловим виданням України і фактично єдиним на ринку щотижневої ділової друкованої преси. За 24-річну історію вийшли 1246 номерів, вісім разів змінився головний редактор, два рази формат і лише перший раз настільки радикально трансформується логотип видання. Ми слідуємо за країною, яка визначила для себе нові вектори еволюції. Ми ризикнули відмовитися від власної консервативності в стилі, поступившись місцем легким конструкціям і простій подачі. Ми стаємо легше, але не простіше. Адже з кожним роком в світі народжуються купи непотрібної інформації, які розповсюджуються в геометричній прогресії і формують наше сприйняття. Медіа все більше беруть на себе функцію фільтру. Замість інформаційного фаст-фуду ми будемо створювати haute cuisine в ЗМІ», –  зазначив головний редактор «Бізнесу» В’ячеслав Мироненко.

У січні 2017 року, як повідомляється виданням, буде запуск нового інтернет-порталу проекту з прив’язкою до друкованої версії журналу і в новій стилістиці тижневика.

«Таким чином, "Бізнес" стане першим діловим проектом, який паралельно буде розвивати аналітичний сайт журналу і онлайн-платформу business.ua», – йдеться в релізі.

Крім цього, в березні «Бізнес» планує випуск першого номера англомовного проекту – Інвестиційного гіда «100 найбільш багатообіцяючих компаній України з експортним потенціалом», що буде представлений на Всесвітньому інвестиційному форумі Annual Investment Meeting 2-4 квітня 2017 р. в Дубаї (ОАЕ).

«Чотирирічний цикл безперервної підготовки бізнес-збірної України дозволить відшукати найцікавіші проектні рішення, допомогти їм швидше пройти шлях до отримання міжнародних інвестицій і гідно представити країну на Expo-2020. Такі відкриті активні дії “білого” українського бізнесу протягом чотирьох років реалізації даної Програми в рамках проекту “Білі починають і виграють” позитивно вплинуть на поліпшення репутації і посприяють зростанню довіри як до українського бізнесу, так і до України в світовому співтоваристві», — сказав генеральний директор видавництва «Бліц-Інформ» Володимир Чеповий.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду