У Києві пройде фотовиставка Олексія Фурмана про реабілітацію поранених бійців

У Києві пройде фотовиставка Олексія Фурмана про реабілітацію поранених бійців

14 Грудня 2016
876
14 Грудня 2016
14:37

У Києві пройде фотовиставка Олексія Фурмана про реабілітацію поранених бійців

876
З 15 грудня по 17 січня в Американському домі у Києві пройде виставка українського фотожурналіста Олексія Фурмана «Життя після поранення».
У Києві пройде фотовиставка Олексія Фурмана про реабілітацію поранених бійців
У Києві пройде фотовиставка Олексія Фурмана про реабілітацію поранених бійців

Про це повідомляється на сайті Американського дому.

«Життя після поранення» – це проект про молодих українських військових, які отримали важкі поранення під час війни з проросійськими сепаратистами і регулярними військами Російської Федерації на Донбасі.

Проект Олексія Фурмана концентрується на їхній адаптації до мирного життя після повернення додому. Фотограф звертає увагу, що ці історії мало висвітлюються в ЗМІ та фотографічних проектах.

«Історії, які ви бачите на цій виставці, є, безсумнівно, історіями подолання фізичної і ментальної травми. Я сподіваюся, що вони стануть не тільки частиною візуальної історії нашої країни, але й слугуватимуть терапією для ветеранів, які втрачають віру в життя після поранення», - зазначає Олексій.

Відкриття фотовиставки відбудеться 15 грудня о 18:30. Адреса Американського дому: вул.Пимоненка, 6. На вході потрібно пред’явити паспорт або посвідчення водія.

Нагадаємо, проект «Життя після поранення» Олексія Фурмана отримав гран-прі фотоконкурсу IAFOR Documentary Photography Award та гран-прі Міжнародної Фотовиставки газети «День» (Україна).

Український фотожурналіст Олексій Фурман співпрацював з виданнями Kyiv Post, Delo.ua, National Geographic Україна та європейським фотоагентством EPA. Його фотографії публікувалися в TIME, The New York Times, The Washington Post, Al Jazeera America, 6MOIS, Der Spiegel, The Guardian, De Standaard, Financial Times, Los Angeles Times, The Independent, El Pais та ін.

Активно знімав протести на Майдані, анексію Криму та міста Донбасу, що постраждали внаслідок війни. Його фотографії перемагали в конкурсах POYi, NPPA, PDN Photo Annual, CPOY and Kuala Lumpur Photo Award та Bayeux-Calvados Award. Цього року Олексія Фурмана номінували на участь в заході з обміну досвідом Joop Swart MasterClass організації World Press Photo, який вважається однією з найголовніших подій року в цій сфері.

Фото – з Facebook-сторінки фотовиставки

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду