Дружина Балоги вийшла із засновників ТРК «М-студіо»

Дружина Балоги вийшла із засновників ТРК «М-студіо»

13 Грудня 2016
3897
13 Грудня 2016
14:19

Дружина Балоги вийшла із засновників ТРК «М-студіо»

3897
Дружина народного депутата України Віктора Балоги, депутат Закарпатської обласної ради Оксана Балога віднедавна не має відношення до засновників мукачівської телерадіокомпанії «М-студіо» (Закарпаття).
Дружина Балоги вийшла із засновників ТРК «М-студіо»
Дружина Балоги вийшла із засновників ТРК «М-студіо»

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на дані системи Youcontrol.

За інформацією системи, засновником дочірнього підприємства «Телерадіокомпанія “Мукачево (М-студіо)» наразі є Виробничо-комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Продюсер».

Засновником товариства станом на 25 жовтня є Крістіан Горонді, Марина Петьовка та Мирослава Токар.

За даними YoucontroL, станом на 16 серпня серед засновників «Продюсера», крім згаданих осіб ще були Оксана Балога та ТОВ «Барва».

Таким чином,  дружина нардепа Віктора Балоги порівняно недавно вийшла із співзасновників ТОВ «Продюсер», яке, у свою чергу, є засновником телеканалу «М-студіо».

Водночас серед засновників «Продюсера» - Марина Петьовка, дружила двоюрідного брата Віктора Балоги. Як писав «Детектор медіа», дружина представника «Волі народу» Василя Петьовки (двоюрідний брат Балоги) Марина володіє 25,15 % (вартістю 105 611 грн) ТОВ «Виробничо-комерційне товариство з обмеженою відповідальністю “Продюсер”»», яке має дочірнє підприємство «ТРК “Мукачево” (“М-студіо”)» (закарпатський телеканал «М-студіо»).

Нагадаємо, 3 червня на позачерговому засіданні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала 261 свого ліцензіата за порушення вимог закону щодо прозорості медіавласності, а саме – неподання або несвоєчасне подання до Нацради інформації про структуру власності. Серед оштрафованих Нацрадою - ДП ТРК «Мукачево («М-студіо»), місто Мукачево Закарпатської області (регіональний телеканал).

На фото - Віктора і Оксана Балоги

Фото: panoptikon.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду