Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A

Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A

8 Грудня 2016
6762
8 Грудня 2016
13:43

Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A

6762
«1+1 медіа» переводить мовлення каналів «1+1», «Плюсплюс», «УНІАН ТБ», «Бігуді» та «Квартал ТВ» на супутник Astra 4A. Досі канали транслювались через супутник Amos 2.
Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A
Канали групи «1+1 медіа» переходять на супутник Astra 4A

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Як зазначено в релізі, 8 грудня розпочалось паралельне мовлення на обох супутниках. У лютому 2017 року перехід на новий супутник буде завершено.

Мовлення каналів відбуватиметься з транспондера В3, де вже знаходяться канали «ТЕТ», «2+2» та 1+1 International.

«Нарешті ми з полегшенням можемо сказати, що трирічний марафон по консолідації усіх каналів "1+1 медіа" на одному супутнику добігає свого завершення. Ми переходимо на супутник "Астра 4". У нас є успішна тривала історія співпраці з SES, і ми націлені на подальший розвиток наших партнерських стосунків. Зараз перед нами стоїть задача забезпечення максимально комфортного переходу на новий супутник для наших глядачів. У той же час, ми продовжуємо співпрацювати зі Spacecom в інших проектах», - прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор «1+1 медіа».

Також, як повідомляє «1+1 медіа», для зручності користувачів створено сайт з інструкціями по переналаштуванню тюнерів різних марок на новий супутник та базою даних майстрів супутникового телебачення в різних населених пунктах, до яких можна звернутись в разі необхідності.

Нагадаємо, раніше гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявляв, що «1+1 медіа» розвиватиме сегмент платного телебачення в інтернеті, кабельних мережах та на супутнику. Також повідомлялося, що «1+1 медіа» не вдалося закрити угоду з придбання супутникової платформи Viasat.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6762
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду