Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)

Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)

2 Грудня 2016
3698
2 Грудня 2016
15:35

Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)

3698
Блогеру Костянтину Долгову, який проживає в Донецьку, відмовили у «громадянстві» так званої «ДНР».
Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)
Блогеру Костянтину Долгову відмовили у «громадянстві ДНР» (ДОПОВНЕНО)

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мені відмовили в отриманні паспорта громадянина ДНР.

Два з половиною місяці тому я здав весь пакет документів, включаючи квитанцію про сплату держмита (250 рублів) до Міграційної служби ДНР.

Минуло півтора місяця. Вирішив зателефонувати начальнику Міграційної служби –Краснощока Володимиру Івановичу, поцікавитися, що там з моїм паспортом. Він по телефону відповів мені, що немає підстав для видачі Долгову Костянтину Геннадійовичу паспорта громадянина ДНР. Пройшов ще місяць і ось, нарешті, сьогодні я отримав офіційну відмову за підписом Володимира Івановича», – написав він.

Також він привітав актора Івана Охлобистіна, який нещодавно отримав «паспорт» так званої «ДНР», з новим «громадянством».

Зазначимо, Костянтин Долгов починав працювати на одній з харківських радіостанцій, потім представлявся політтехнологом, брав участь у виборчих кампаніях, відкрито повідомляв про розміщення «джинси» на користь своїх кандидатів. Він також був активним учасником і одним з організаторів харківського «антимайдану».

У 2014 році Костянтин Долгов був затриманий як організатор підпалів банкоматів «Приватбанку» в Харкові. Заставу за нього вніс колишній народний депутат Олег Царьов, після чого Долгов втік з України в Москву.

Російський диверсант і один з діячів «ДНР» Ігор Гіркін звинувачував Долгова в тому, що він вкрав гроші з каси сепаратистів, які збиралися на «повалення київської хунти».

Костянтин Долгов активно співпрацює з різними сепаратистськими ресурсами, є членом так званого «Народного фронту Новоросії».

У ЗМІ до недавнього часу також поширювалася інформація про те, що він є так званим «представником Міністерства закордонних справ Донецької народної республіки». На сьогоднішній день веде відеоблог і проживає в Донецьку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3698
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
путлер адольфович
2673 дн. тому
интересное содержание письма-отказа:отказано согласно какого-то пункта какого-то постановления даунбаской республики ВНИМАНИЕ от 12.12.2016г но сегодня еще только 02.12.2016г. какая республика, такое правительство, такие ответы да и граждане соответственно как и этот долгов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду