«Крим.Реалії» отримав журналістську нагороду у США

«Крим.Реалії» отримав журналістську нагороду у США

2 Грудня 2016
1175
2 Грудня 2016
10:36

«Крим.Реалії» отримав журналістську нагороду у США

1175
Журналісти проекту української служби «Радіо Свобода» «Крим.Реалії» отримали від Ради директорів міжнародного мовлення США нагороду імені Дейвіда Берка за 2016 рік
«Крим.Реалії» отримав журналістську нагороду у США
«Крим.Реалії» отримав журналістську нагороду у США

Про це повідомляється на сайті «Крим.Реалії».

«Колеги, це не просто визнання вашої самовідданої трирічної роботи, це серйозний сигнал для всіх кримчан. На жаль, не всіх кримчан можу згадати публічно, але це ваша, друзі, перемога, це ваша мужність і професійність - дякую вам і вірю, що буде й на нашій вулиці справжнє свято. І, звичайно, подяка Мар`яна Драч, Inna Kuznetsova і всій команді RFE/RL», - написав на своїй сторінці у Facebook говний редактор проекту «Крим.Реалії» Володимир Притула.

На церемонії у Вашингтоні нагороду від імені журналістів отримав президент «Радіо Вільна Європа – Радіо Свобода» Томас Кент.

За його словами, робота проекту «Крим.Реалії» «дає рятівне коло слухачам і читачам у Криму, відрізаним від надійних джерел місцевих новин», і «служить усім, хто хоче знати правду про події на півострові».

Рада директорів також відзначила дописувача «Крим.Реалії» Миколу Семену, який зараз знаходиться в Сімферополі під домашнім арештом за звинуваченнями російської влади в «екстремізмі».

«Проект Крим.Реалії, що почав працювати через лічені дні після анексії півострова Росією, є практично єдиним незалежним джерелом інформації у Криму. Він подає повідомлення на радіо, телебаченні і в інтернеті, його сайт працює українською, російською і кримськотатарською мовами», – повідомляється на сайті видання.

Зазначимо, нагорода імені Дейвіда Берка носить ім’я першого голови Ради міжнародного мовлення США, який керував нею перші три роки її існування. Нагороду вручають щороку на відзначення відваги, чесності і професіоналізму журналістів засобів інформації, що працюють у структурах під керівництвом Ради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду