У Бахмуті невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії

У Бахмуті невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії

30 Листопада 2016
876
30 Листопада 2016
16:50

У Бахмуті невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії

876
У Бахмуті (колишній Артемівськ) Донецької області невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії «Сіверське телебачення». Постраждалих немає
У Бахмуті невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії
У Бахмуті невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії

Про це повідомили у Бахмутському відділі поліції Донецької області.

За даними поліції, про інцидент у відділок повідомив депутат Сіверської районної ради та директор «Сіверського телебачення». Він, прийшовши вранці на роботу, побачив пошкоджені вікна.

«Поліція проводить перевірку за фактом пошкодження вікон в офісі місцевої телекомпанії... За попередніми даними отвори були зроблені в результаті використання вогнепальної зброї», - сказано у повідомленні.

Як повідомляється на сайті, поліцією зафіксовано чотири отвори в склі у вікні кабінету. Телекомпанія знаходиться на першому поверсі житлового будинку.

Правоохоронці також встановили, що у момент події в робочих кабінетах працівників телебачення не було, постраждалих немає.

Співробітники Бахмутського відділу поліції встановлюють осіб, причетних до пошкодження телестудії.

Вказаний факт внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом хуліганських дій по ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду