Трамп напав на керівників американських ЗМІ, які критикували його до обрання

Трамп напав на керівників американських ЗМІ, які критикували його до обрання

23 Листопада 2016
1246
23 Листопада 2016
18:25

Трамп напав на керівників американських ЗМІ, які критикували його до обрання

1246
New York Post заявляє, що обраний президент США Дональд Трамп вилаяв представників найбільших американських ЗМІ на неформальній зустрічі, яка відбулася на початку тижня у хмарочосі «Трамп-Тауер» в Нью-Йорку.
Трамп напав на керівників американських ЗМІ, які критикували його до обрання
Трамп напав на керівників американських ЗМІ, які критикували його до обрання

При цьому видання New York Post посилається на розповіді учасників зустрічі, передає «Європейська правда».

«Трамп почав з Джеффа Цукера (голова телеканалу CNN) і сказав: "Я ненавиджу вашу мережу, всі на CNN брехуни, і вам повинно бути соромно"», - сказав співрозмовник видання.

«Зустріч була цілковитою катастрофою. Керівники телеканалів йшли туди, гадаючи, що вони будуть обговорювати доступ, який отримають в адміністрації Трампа, але замість цього вони отримали на горіхи у стилі Трампа», - додав він.

За словами іншого співрозмовника, в обговоренні брали участь 30-40 осіб. Серед них були перші особи телекомпаній NBC, CNN, CBS, Fox News и MSNBC.

«Трамп продовжував говорити: "Ми в кімнаті, повній брехливих, нечесних ЗМІ, які в усьому помилялися". Він звертався до всіх у кімнаті, називаючи ЗМІ безсовісними, брехливими. Він назвав Джеффа Цукера на ім'я і сказав, що CNN - це мережа брехунів, і всі там брешуть», - сказав він.

Дональд Трамп також згадав журналістку NBC, яка плакала в ефірі, коли Гілларі Клінтон програла вибори.

У команді Трампа, в свою чергу, заявили, що зустріч за участю керівників найбільших телемереж Америки пройшла добре.

«Чудова зустріч з топ-менеджерами великих мереж. Досить безпрецедентна зустріч, яку ми зібрали за два дні», - зазначила речниця республіканця Келліен Конвей.

Нагадаємо, на посаду прес-секретаря Білого дому обраний президент Дональд Трамп розглядає консервативну радіоведучу Fox News Лору Інгрем. Вона була радницею Трампа в ході президентської кампанії. Їй 53 роки, вона є членом Республіканської партії США. Раніше була спічрайтером Рональда Рейгана. Також працювала ведучою на декількох основних телеканалах в США.

Фото: kommersant.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1246
Читайте також
20.11.2016 14:17
Марина Довженко, Отар Довженко, для «Детектора медіа»
2 924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду