24 листопада відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016

21 Листопада 2016
728
21 Листопада 2016
11:12

24 листопада відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016

728
24 листопада в Києві, у готелі “Hyatt Regency Kiev”, з метою посилення співпраці між Україною та Кореєю у сфері телерадіомовлення відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016.
24 листопада відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016

Під час заходу буде представлено різноманіття жанрів корейського телевізійного мовлення, серед яких драми (серіали), документальні та анімаційні фільми, вироблені корейськими телевізійними продюсерами, котрі працюють як на суспільних і кабельних каналах, так і займаються незалежним виробництвом.

Зазначена зустріч дасть змогу тісніше поспілкуватися українським і корейським виробникам кіно- і телепродукції, започаткувати нові бізнес-можливості і проекти, сприяти розвитку дружніх і взаємовигідних стосунків між представниками галузі обох країн. Крім того, це буде надзвичайна нагода для знайомства з корейською культурою.

Національна рада зі свого боку підтримує тісні стосунки з корейською телеіндустрією, започатковані минулого року під час візиту до Кореї голови Національної ради Юрія Артеменка, першого заступника голови Ольги Герасим’юк і керівника апарату регуляторного органу Володимира Пащука. Плідний діалог і дружні стосунки з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Кореї в Україні Лі Янг Гу сприяли налагодженню стосунків між представниками медіа-індустрії обох країн, у тому числі й організації цієї виставки.

Захід організовано Міністерством науки, ІКТ і планування майбутнього, а також Національним агентством сприяння ІТ-індустрії Республіки Кореї.

Охочі взяти участь у виставці-презентації мають підтвердити свою участь пані Жін Кім (email:jkim@prodigm.co.kr).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду