Skype сповіщатиме бізнесменів про рейдерські атаки

Skype сповіщатиме бізнесменів про рейдерські атаки

19 Листопада 2016
1888
19 Листопада 2016
17:07

Skype сповіщатиме бізнесменів про рейдерські атаки

1888
Люксембурзька компанія Skype Limited, яка є розробником програмного забезпечення, повідомила про запуск додаткового сервісу в рамках свого однойменного додатку Skype.
Skype сповіщатиме бізнесменів про рейдерські атаки
Skype сповіщатиме бізнесменів про рейдерські атаки

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Lawyers Daily.

OpenDataBot - програма, спрямована на моніторинг інформації держреєстру підприємств і оперативне інформування власників про внесення будь-яких змін до реєстру. Іншими словами: сервіс розрахований на протидію рейдерству.

Скористатися новою послугою досить просто. Для початку варто завантажити додаток, далі - додати OpenDataBot в список контактів, і ввести в пошукове поле повну назву підприємства або код його реєстрації.

У тому випадку, якщо в держреєстр вносяться зміни, керівники компанії миттєво отримують смс з повідомленням.

Нагадаємо, компанія Microsoft додала функцію гостьового режиму в десктоп-версію Skype. Про це Skype повідомила у своєму блозі. Для використання сервісу без створення власного облікового запису потрібно зайти на сторінку сервісу та перейти в розділ «Почати розмову». Сервіс зформує для користувача посилання, за яким інші учасники зможуть доєднатися до розмови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду