Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя

18 Листопада 2016
1845
18 Листопада 2016
13:00

Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя

1845
18 листопада виповнюється 8 років телеканалам «Футбол 1»/«Футбол 2» - тематичним каналам, ефір яких повністю присвячений грі номер один в світі.
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя

Вперше канал «Футбол» розпочав мовлення у цей день у 2008 році. Через три роки, 1 березня 2011-го року, стався запуск каналу «Футбол +», а 30-го листопада 2013 року «Футбол» і «Футбол +» стали каналами «Футбол 1» / «Футбол 2».

На сьогоднішній день телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» є ексклюзивними трансляторами на території України всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на 2015-2018-ті роки. Також канали транслюють матчі української Прем'єр-ліги, чемпіонатів Англії, Іспанії, Кваліфікацію ЧС-2018.

Також в ефірі - програми власного виробництва каналів: за 8 років було створено 39 повноцінних проектів. Головною спортивною програмою країни, яка регулярно отримує премію «Телетріумф», є авторський проект Олександра Денисова «Великий футбол». Також важливим проектом, який об'єднав в єдине ціле гравців, журналістів та вболівальників, стала програма «Головна команда» - постійний супутник збірної України. Крім того, серед наших програм власного виробництва - такі популярні проекти, як «Шлях на мундіаль», «Ніч Ліги Чемпіонів», «Шлях до Стокгольма», «Футбол LIVE», щоденні новини «Футбол NEWS» і авторський проект Алли Бублій «Моя гра ».

Минулий, 2016-ий рік тільки підтвердив, що канали «Футбол 1» / «Футбол 2» - найкращі в Україні!

  • Ми завжди перші!
  • Саме у нас провів свій перший ефір після призначення тренером збірної Андрій Шевченко;
  • Саме каналам «Футбол 1» / «Футбол 2» єдине інтерв'ю в Україні дав президент УЄФА Александер Чеферін;
  • Саме канали «Футбол 1» / «Футбол 2» першими представили нового тренера «Шахтаря» - Паулу Фонсеку.
  • 17 березня телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» і компанія «Діджитал Скрінз» оголосили старт програми «Легальний футбол - чесний партнер», спрямовану на розвиток футбольної культури в країні і підтримку трансляції футболу у високій якості.
  • Канали провели 30-денний марафон ЄВРО-2016, під час якого транслювали всі матчі турніру, постійно поставляли ексклюзив з місця подій і, звичайно, до останнього підтримували збірну України у Франції.
  • «Футбол 1» / «Футбол 2» стали першими телеканалами, які запустили свій власний онлайн-магазин, футболки для якого ексклюзивно розробив відомий український дизайнер Віктор Анісімов.
  • У 2016-го році канали випустили три фільми власного виробництва: «Феномен Луческу», «Я, Віктор Грачов» і «Президент: від мрії до здійснення».
  • Канали активно розвивають Діджитал-напрямок. Наприклад, в цьому році було запущено 4 відеоблоги – присвячені іспанській ЛаЛізі, ЄВРО-2016, англійській Прем'єр-лізі і футбольним новинам. Кількість підписників «Футбол 1»/«Футбол 2» на YоuTube на сьогодні становить 100 000, за що канал отримав срібну кнопку.
  • Важливий напрямок в діяльності телеканалів - благодійність. Співробітники каналів беруть участь в благодійних матчах. Також за підсумками благодійного аукціону ведучої Алли Бублій на оснащення корекційних кімнат для дітей з аутизмом було передано 6400 гривень. Крім того, канали «Футбол 1» / «Футбол 2» спільно з «Волонтерської сотнею» провели аукціон м'ячів ЄВРО-2012, всі зібрані кошти від якого пішли на придбання для вихованців школи-інтернату спортивного одягу і взуття.

Цікаві факти:

  • За 8 років канали провели понад 114 516 годин ефіру.
  • Показали 6519 матчів.
  • Відзняли більше 2000 годин студійних проектів.
  • Постійними експертами каналів є знамениті екс-футболісти, відомі тренери та тактики: Йожеф Сабо, Юрій Бакалов, Володимир П'ятенко, Вадим Євтушенко, Олександр Головко, Віктор Леоненко, Віктор Грачов, Євгеній Левченко, Олександр Сопко, Сергій Морозов, Авраам Кампомар, Артур Валерко, Олександр Заваров, Юрій Беньо та інші.
  • Телеканали не тільки підтримують заходи, спрямовані на розвиток і популяризацію здорового способу життя, а й на власному прикладі показують важливість спорту: команда телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» приймає участь в різних змаганнях по футболу і футзалу.
  • За 8 років в рамках програми з охорони навколишнього середовища співробітниками здано близько 6 тонн макулатури.

Природно, телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» не збираються зупинятися на досягнутому! Попереду ще багато чого: запланованого, нового і, як завжди, амбітного. На прицілі у команди каналів – розвиток футбольної культури в Україні, підвищення рівня організації трансляцій українських і міжнародних матчів, зміцнення престижу українського футбольного співтовариства і відповідність світовим тенденціям якості і рівня телепоказів.

Телеканали висловлюють подяку усім своїх вірних партнерів і прихильників, і в своєму новому році запрошують разом підкорювати нові вершини!

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду