В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно

В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно

18 Листопада 2016
2671
18 Листопада 2016
12:25

В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно

2671
На початку 2017 року Міжнародний Tv&VoD сервіс Divan.tv спільно з Українським кіноінститутом відкриють онлайн-кінотеатр сучасного українського кіно. Користувачі сервісу зможуть дивитися фільми безкоштовно
В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно
В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно

Про це повідомляє сайт Українського кіноінституту.

«Онлайн-кінотеатр складатиметься з понад 100 фільмів і буде поступово поповнюватися. Для Divan.tv  це соціально значущий проект з підтримки та популяризації українського кінематографа. Близько третини сучасних вітчизняних фільмів ніколи ще не бачив масовий глядач», - коментує виконавчий директор сервіса Аркадій Канюка.

Divan.tv і Український кіноінститут запрошують до співпраці всіх вітчизняних кіновиробників з власними готовими проектами.

Divan.tv - це міжнародний TV&VoD сервіс, доступний на всіх пристроях з виходом в Інтернет: Smart TV, ПК, медіа приставках, планшетах і смартфонах. Сервіс працює в 200 країнах світу для понад 1,7 мільйона зареєстрованих користувачів.

Український кіноінститут – це громадська організація, яка допомагає кіноіндустрії впроваджувати інновації, виводити українське кіно на міжнародний ринок і сприяє трансформації суспільства за допомогою кіномистецтва. 

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to.

16 листопада файлоообмінник Еx.ua повідомив, що може припинити роботу через закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», зокрема йдеться про його частину, що стосується боротьби з піратством.

Згодом найбільший український торрент-трекер Torrents.Net.UA також припинив свою роботу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2671
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду