На НЛО TV – прем'єра другого сезону «Суперкопи 2»

На НЛО TV – прем'єра другого сезону «Суперкопи 2»

17 Листопада 2016
5628
17 Листопада 2016
13:55

На НЛО TV – прем'єра другого сезону «Суперкопи 2»

5628
21 листопада на телеканалі НЛО TV відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону серіалу «СуперКопи». Це історія про одне з відділень поліції, в якому служать незвичайні копи під проводом борця за справедливість Георгія Багратіоновича Маміашвілі (грає Андрій Бурим, генеральний продюсер ситкому).
На НЛО TV – прем'єра другого сезону «Суперкопи 2»
На НЛО TV – прем'єра другого сезону «Суперкопи 2»

У першому сезоні глядачі познайомилися з парами копів, які прийшли встановлювати новий порядок і новий закон. Цього разу вони замахнуться на щось більше. Знайомі обличчя, які вже полюбилися глядачеві – Олександр Кудря (Фелікс Аброскін) і Марія Тарнавська (Вікторія Варлей), Андрій (Павло Тупіков) і Віта Марчуки (Ольга Сторожук), Степан Баранов (Тарас Цимбалюк) і Гліб Ослянський (Ярослав Герус), Олеся Носик (Аліса Клюшкіна) і Антон Шеремєтьєв (Сергій Куда), Володимир Цопа (Олександр Погребняк) і, звичайно ж, Георгій Маміашвілі (Андрій Бурим) – знову приступають до охорони порядку, щоб розібратися з наркоторговцями, любителями альтернативних плотських утіх, злодіями і корупціонерами і... між собою. У кожній парі – нова історія.

Творці проекту стверджують, що персонажі стали більш глибокими, а щільність гумору значно збільшилася.

«Цей проект зроблений з любов'ю. У нас на майданчику кожен день відбувалося щось цікаве – настільки, що навіть складно виокремити щось одне. Ми стали справжньою родиною, і завдяки цьому всі максимально розкрилися перед камерами. Особисто мені мій образ полюбився настільки, що я подумую відпустити вуса... А вдома іноді говорю з акцентом, як мій Маміашвілі. Упевнений, що наші копи нікого не залишать байдужими. Як не залишили, до речі, реальних поліцейських, які нас часто впізнають», - каже виконавець ролі Маміашвілі і генпродюсер ситкому Андрій Бурим.

Другий сезон ситкому «СуперКопи» дивіться на телеканалі НЛО TV з 21 листопада з понеділка по п'ятницю о 20:15.

Для довідки:


НЛО TV - молодіжний телеканал «НЛО TV» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється у мережі Т2 , а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, програми власного виробництва, серіали, скетчі та фільми.

Канал НЛО TV входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», телеканал «Індиго», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг« Сьогодні Мультимедіа»).

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду