Чоловік заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, буде судитись із ЗМІ

Чоловік заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, буде судитись із ЗМІ

14 Листопада 2016
3660
14 Листопада 2016
19:35

Чоловік заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, буде судитись із ЗМІ

3660
Чоловік новопризначеної заступниці міністра внутрішніх справ із питань євроінтеграції Анастасії Дєєвої обіцяє подати до суду на ЗМІ через скандальні публікації про її особисте життя. Він заявив, що буде відстоювати честь своєї дружини.
Чоловік заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, буде судитись із ЗМІ
Чоловік заступниці Авакова, відомої відвертими фото в соцмережах, буде судитись із ЗМІ

Про це Георгій Дєєв написав у своєму Facebook.

Він написав про тяжкі переживання, які пережила його дружина Анастасія Дєєва і він сам після появи скандальних публікації у ЗМІ, які піддали нищівній критиці викладені у соцмережах відверті фотографії новопризначеної заступниці Арсена Авакова і висловили сумніви у її фаховій підготовці (в її анкеті було вказано, що у віці 24 років вона має трудовий стаж 10 років).

Георгій Дєєва повідомив, що зараз у них все гаразд завдяки підтримці друзів. «За день ми провели, не злічити скільки зустрічей, і не тільки з нашими друзями, але і з людьми, які не будучи знайомі з нами особисто, наполягали не опускати руки. В кінці найдовшого дня в житті Насті ми раптом усвідомили, що, завдяки цій ситуації, полюбили людей ще більше. У цей момент я з полегшенням зрозумів, що кохана повернулася до життя. Я вдячний вам, дорогі друзі, за те, що забрали нас з пустелі», - написав він.

Водночас чоловік заступниці міністра заявив, що позиватиметься до ЗМІ, які «організували травлю» його дружини.

«А тепер хочу звернутися до тих, хто реалізував цю травлю, засновану на системному зливі і на міксі особистих фотографій з фейковими. Всі ці ЗМІ, з дивними доменами типу in.ua, будуть вказані в судовому позові. І немає, я не тішу себе надією виграти суд, я просто буду відстоювати честь моєї дружини. Тому що у вас немає права вторгнення в наше приватне життя», - написав Георгій Дєєв.

«Ви можете давати оцінку досвіду, професіоналізму, проектам (шкода, що в МВС не ознайомили громадськість з профайлом Анастасії Дєєвої) і чорт з ним, оцінюйте навіть вік. Ви також можете обговорювати папірець, на якому чиїсь руки надрукували "10 років стажу", але ви не будете влазити в наш особистий простір. Хоча б тому, що образивши нашу сім'ю, ви власноруч загнали себе в середньовіччя, з якого вам назавжди закритий доступ в цивілізований світ. Я говорю це кожному чорноротому коментатору», - написав він.

Георгій Дєєв також порадив ЗМІ для розуміння контексту знайти справжню інформацію.

Нагадаємо, раніше в інтернеті була опублікована анкета 24-річної Анастасії Дєєвої, в якій вказано, що її загальний досвід роботи - 10 років, а також широко розповсюджені відверті фото чиновниці із її профілів в соцмережах.

Перший заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що призначення Анастасії Дєєвої заступницею міністра внутрішніх справ відбулось із порушеннями процедури і без конкурсу.

Віце-прем'єр-міністерка із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе не давала згоди на призначення Анастасії Деєвої заступником міністра внутрішніх справ. Це підтвердили в офісі віце-прем’єрки.

При цьому у коментарях екс-керівник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк додав, що недостовірно вказані дані в анкеті - це злочин.

Фото: Facebook Георгія Дєєва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду