ICTV покаже комедію «Пацики»

ICTV покаже комедію «Пацики»

11 Листопада 2016
2544
11 Листопада 2016
10:58

ICTV покаже комедію «Пацики»

2544
28 листопада на телеканалі ICTV стартує прем’єра гоп-комедії «Пацики» виробництва «Студії Квартал 95»
ICTV покаже комедію «Пацики»
ICTV покаже комедію «Пацики»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Пацики» – це історія шістьох хлопців, які вирішують підкорити столицю і «вибитися в люди».

«Багато хто думає, що серіал «Пацики» це лише гопники, пацани і сємки. Насправді це також серіал про дружбу. Є дружба, любов і правильне прийняття рішень – три головні тези нашого кіно», – коментує Руслан Ханумак.

За інформацією телеканалу, серіал створено на основі «майже реальних подій». Головні герої фільму знайомі глядачам як комедійна команда «Заинька»: Руслан Ханумак («Русік»), Віталій Гончаренко («Вітос»), Віктор Іваницький («Віц»), Андрій Коляда («Коляда»), Дмитро Ковальов («Коваль»), Андрій Зрожевський («Андрюха»), Ельдар Кабіров («Ізольда»).

«У нашому серіалі є елементи і комедії, і драми, є життєві ситуації – любов, товариші, переживання, – сказав режисер «Пациків» Денис Тарасов. – У нас комедія ситуацій, в які потрапляють пацани, і взагалі всього, що з ними відбувається. Мені здається, в цих персонажах кожна людина побачить себе. Тому що це прості люди, прості хлопці, які намагаються досягти чогось у житті. Адже кожен з нас прагне до того, щоб вирватися з буденності, з тих кайданів, якими нас іноді сковує життя».

Ідея серіалу належить Руслану Ханумаку. Автори сценарію: Влад Байдун, Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров, Максим Рамозов, Борис Шефір. Режисери-постановники: Руслан Ханумак, Денис Тарасов

Продюсори серіалу: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір.

Нагадаємо, 22 листопада на ICTV - прем'єра нового детективного серіалу «Кримінолог».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду