Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ  вилучила при обшуках на Закарпатті

Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ вилучила при обшуках на Закарпатті

10 Листопада 2016
1622
10 Листопада 2016
09:30

Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ вилучила при обшуках на Закарпатті

1622
Вміст пошти помічника президента Росії Владислава Суркова збігається з інформацією, яку Служба безпеки України (СБУ) раніше вилучала при обшуках у сепаратистів на Закарпатті.
Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ  вилучила при обшуках на Закарпатті
Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ  вилучила при обшуках на Закарпатті

Про це «РБК-Україна» повідомила прес-служба СБУ у відповіді на інформаційний запит, пише видання.

«Зміст деяких документів (з пошти Владислава Суркова - ред.), збігається з матеріалами, які були вилучені СБУ під час обшуків пов'язаних з сепаратистськими рухами на Закарпатті», - повідомили в СБУ.

Інформагентство відзначає, що на даний момент проводиться експертне дослідження опублікованих документів з пошти Суркова, які були опубліковані українськими хакерами.

«Оприлюднений план щодо забезпечення федерального статусу Закарпаття та деяких інших документів практично збігається з документами, вилученими у одного з організаторів сепаратизму в Закарпатській області», - сказано в повідомленні.

 В Службі безпеки підкреслили, що результати перевірок та експертиз будуть оприлюднені після завершення у встановленому порядку.

Нагадаємо, 3 листопада хакери повідомили про публікації нової частини зламаної пошти Суркова.

Зокрема, листи містять плани, які показують, як соратники Суркова розробляли сценарій з дестабілізації Харківської області, досліджували українських політиків, намагаючись використати політичні розбіжності в Україні, і допомогли встановити керівництво сепаратистських груп у частині Донецької і Луганської областей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1622
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Olga
2695 дн. тому
Найбільше підозр викликають очільники Закарпатської облради
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду