Українські хакери опублікували нові «листи Суркова»

Українські хакери опублікували нові «листи Суркова»

4 Листопада 2016
3199
4 Листопада 2016
09:26

Українські хакери опублікували нові «листи Суркова»

3199
Українська група хакерів опублікувала нові листи, які, як вони стверджують, мають стосунок до помічника російського президента Володимира Путіна Владислава Суркова
Українські хакери опублікували нові «листи Суркова»
Українські хакери опублікували нові «листи Суркова»

Нові електронні листи, які перед публікацією 3 листопада бачило «Радіо Свобода", у разі їх автентичності деталізують рівень втручання Кремля у внутрішні справи України, зокрема його роль у формуванні сепаратистських угруповань на Донбасі в 2014 році, пише «Українська правда».

Як зазначено на сайті видання, листи містять плани, які показують, як соратники Суркова розробляли сценарій з дестабілізації Харківської області, досліджували українських політиків, намагаючись використати політичні розбіжності в Україні, і допомогли встановити керівництво сепаратистських груп у частині Донецької і Луганської областей.

Тиждень тому була оприлюднена перша партія листів із «пошти Суркова», які, за словами аналітиків, свідчать про ретельне планування влади Росії напередодні анексії Криму і про пряму роль Москви в розпалюванні конфлікту на сході України.

Як зазначено, справжність попереднього масиву листів приймальні Владислава Суркова, викладених українськими хакерами, підтвердили одразу кілька міжнародних експертів.

Група «Кіберальянс» опублікувала відео, в якому натякає, що подібні публікації продовжаться.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3199
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду