“Детектор медіа” разом з інтернет-виданням “Ефір України” продовжує мовний практикум для наших радійників та телевізійників.

30 Жовтня 2001
1070
30 Жовтня 2001
12:35

“Детектор медіа” разом з інтернет-виданням “Ефір України” продовжує мовний практикум для наших радійників та телевізійників.

1070
Тиждень з 23-го по 25-е жовтня 22. 10. 01, ЮТАР, Новини, 20. 40.
“Детектор медіа” разом з інтернет-виданням “Ефір України” продовжує мовний практикум для наших радійників та телевізійників.
Вночі з суботу на неділю двоє у масках кинули у приміщення українського культурного центру пляшку із запальною сумішшю… - Запальною може бути танок, чоловік, як переп'є, а суміш - запалювальною.

23.10.01, УТ-1, УТН-Панорама, 21.00

Сьогодні у Верховній Раді України члени депгруп "Трудова Україна", "РеЄіони України" та фракція НДП підписали у парламенті угоду... - Або у Верховній Раді України, або у парламенті.

23.10.01, ЮТАР, Новини, 20.40

Симоненко додав, що Компартія не раз повідомляла Президента Кучму про застосування тіньових схем під час приватизації великих підприємств.

В даному контексті краще було б використання тіньових схем

24.10.01, УТ-1, УТН-Панорама, 21.00

Прийшов до свідомості… - Це, до речі, дуже поширена помилка. За аналогією до російського потерял сознание / пришел в сознание. Втратити можна пам'ять, прийти в гості; до чужої свідомості можна проникнути і вплинути на неї. А коли людині погано, вона непритомніє (знепритомніти), коли ж їй надано допомогу - опритомнює (опритомніти).

25.10.01, УТ-1, УТН-Панорама, 21.00

Сімдесят п'ятиліттю... - Правильно семидесятип'ятиліттю

* * * Прикрий випадок з російським літаком Ту-154 нас багато чому навчив… - навчатися чогось, а не чомусь, тобто правильно буде Прикрий випадок з російським літаком Ту-154 нас багато чого навчив.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Директор фірми “Ефір-Україна”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду