На Воскресенці у Києві стався напад на журналіста

На Воскресенці у Києві стався напад на журналіста

24 Жовтня 2016
1087
24 Жовтня 2016
14:52

На Воскресенці у Києві стався напад на журналіста

1087
До Дніпровського управління поліції Києва надійшов виклик від журналіста, що на бульварі Перова невідома особа намагалася заламати йому руку та відібрати мікрофон.
На Воскресенці у Києві стався напад на журналіста
На Воскресенці у Києві стався напад на журналіста

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що за вказаною адресою працівники комунального підприємства на основі відповідних документів проводили демонтаж закладу громадського харчування.

До правоохоронців звернувся 29-річний житель Вінниці - співробітник друкованого засобу масової інформації, який повідомив: близько 10.30 він спілкувався із комунальниками. У цей час до нього підійшов незнайомий чоловік, заламав йому руку за спину та намагався відібрати мікрофон. Згодом конфлікт був вирішений.

Відомості про подію відповідним чином зареєстровані. Працівники поліції провели першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у ніч на 29 вересня біля VIP-терміналу аеропорту «Київ» під час зйомок матеріалу про приватні літаки високопосадовців журналістів програми «Схеми» (проект «Радіо Свобода») обшукали невідомі, діючи агресивно та направляючи зброю (автомати та пістолет) на членів знімальної групи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду