ТСН.ua запустив розділ «Книжки»

ТСН.ua запустив розділ «Книжки»

20 Жовтня 2016
1691
20 Жовтня 2016
10:40

ТСН.ua запустив розділ «Книжки»

1691
20 жовтня на сайті ТСН.ua з’явився новий розділ «Книжки», в якому представлені новинки української та зарубіжної літератури
ТСН.ua запустив розділ «Книжки»
ТСН.ua запустив розділ «Книжки»

 Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

У розділі можна знайти глави популярних прозових та поетичних творів усіх жанрів – історичні романи, наукпоп, фентезі, детективи тощо.

Також у розділі – навкололітературні інтерв'ю, розгорнуті рецензії та блоги відомих літературознавців та авторів бестселерів. У розділі  представлені як цьогорічні новинки, так і свіжі переклади іноземних видань.

«Поки що українців не можна назвати нацією, яка багато читає. Але ми хочемо зробити книжки ближчими до нашої аудиторії та дати можливість зрозуміти, чи є книжка цікавою ще до її покупки. Це своєрідні трейлери, які мають зацікавити і підштовхнути до наступного кроку - покупки видання в традиційному або онлайн-магазині» - розповідає редактор рубрики «Книжки» Аліна Денисенко.

Серед книжок, які вже представлені у розділі – видання бійця АТО Бориса Гуменюка «Блокпост», світовий бестселер «Чому нації занепадають», нещодавно видана збірка Сергія Жадана «Тамплієри», Лорен Грофф «Долі та Фурії» і багато інших.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду