Роулінг анонсувала п'ять нових фільмів про світ Гаррі Поттера

Роулінг анонсувала п'ять нових фільмів про світ Гаррі Поттера

14 Жовтня 2016
2177
14 Жовтня 2016
11:20

Роулінг анонсувала п'ять нових фільмів про світ Гаррі Поттера

2177
Британська письменниця Джоан Роулінг оголосила, що серія фільмів «Фантастичні тварини і де їх шукати» за її однойменною книгою, в якій описаний світ героя її попередніх творів – Гаррі Поттера, буде складатися з п'яти фільмів замість запланованої раніше трилогії
Роулінг анонсувала п'ять нових фільмів про світ Гаррі Поттера
Роулінг анонсувала п'ять нових фільмів про світ Гаррі Поттера

Про це Джоан Роулінг повідомила в Twitter.

«Я можу підтвердити, що будуть зняті п'ять фільмів. Наразі я роблю останні штрихи над другою частиною», – написала письменниця.

«Коли ви пізнаєте справжній розмах історії, ви зрозумієте, що просто неможливо вмістити все в один фільм», – додала вона.

Зйомки першої картини нової серії почалися в серпні 2015 року за керівництвом Девіда Йетса, який зняв останні чотири фільми про Гаррі Поттера. Головну роль у фільмі зіграє володар премії «Оскар» за роботу в картині «Всесвіт Стівена Гокінґа» Едді Редмейн.

У світовий прокат перший фільм із серії «Фантастичні тварини і де їх шукати» вийде 18 листопада 2016 року.

Українська прем'єра кінострічки запланована на 17 листопада 2016 року.

Раніше повідомлялося, що письменниця Джоан Роулінг випустить три збірки з розповідями про всесвіт з книг про Гаррі Поттера.

Нагадаємо, остання, восьма, книга серії під назвою «Гаррі Поттер і прокляте дитя» (Harry Potter and the Cursed Child ) викликала ажіотаж в книгарнях. Вона стала номером один за рівнем продажів у США: 4,5 мільйони примірників було надруковано лише в Америці.

На думку експертів, це найбільш продавана книга з часів виходу «Гаррі Поттер і Дари Смерті».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2177
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду