Нова радниця Стеця працюватиме над інформаційною стратегією по Криму

Нова радниця Стеця працюватиме над інформаційною стратегією по Криму

12 Жовтня 2016
1041
12 Жовтня 2016
18:22

Нова радниця Стеця працюватиме над інформаційною стратегією по Криму

1041
Новопризначена радниця міністра інформаційної політики України Юрія Стеця з питань Криму Юлія Каздобіна залишатиметься поки на волонтерських засадах і продовжить працювати аналітиком Українського незалежного центру політичних досліджень.
Нова радниця Стеця працюватиме над інформаційною стратегією по Криму
Нова радниця Стеця працюватиме над інформаційною стратегією по Криму

Про це вона повідомила у коментарі «Детектору медіа».

«Це поки що буде волонтерська робота. Я залишаюся працювати аналітиком в Українському незалежному центрі політичних досліджень», - підтвердила Юлія Каздобіна.

За її словами, на сьогодні основний напрям - це робота над інформаційною стратегією по Криму. Необхідно зробити цей процес якомога більш інклюзивним, щоб у документі, який вийде на виході, була висока ступінь суспільної легітимності.

«Розумію, що завдання непросте, але якщо не пробувати, то ніколи і не вийде. Буду також поступово входити в курс справа і підключатися до тих проектів, які почала Еміне Джапарова. У планах - ініціювати серію дискусій про майбутнє Криму, до якої могли б підключитися, як переселенці з Криму, так і жителі материкової України. Важливо розширювати коло тих, хто буде займатися або, як мінімум, бути залученим в тему Криму», - повідомила радниця міністра.

Посада радника по Криму була створена в Міністерстві інформаційної політики в 2015 році. Спершу її займав Сергій Костинський. Після того, як він став членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, на посаду прийшла Еміне Джапарова. Зараз вона призначена першою заступницею міністра Юрія Стеця.

«На них лежала левова частка роботи, пов'язаної з Кримом. Роботи дуже багато, команда в Міністерстві невелика, обов'язки Еміне на посаді першого заступника міністра стали ширше, тому потрібна була людина, яка візьме на себе частину роботи. Буду втягуватися. Але прекрасно розумію, що буде складно відповідати тому темпу, який задали мої попередники», - зазначила Юлія Каздобіна.

Нагадаємо, 12 жовтня міністр Юрій Стець під час брифінгу в Києві повідомив, що радницею міністра інформаційної політики України Юрія Стеця з питань Криму стала аналітик Українського незалежного центру політичних досліджень Юлія Каздобіна.

На фото - Юлія Каздобіна

Фото: «Крим Реалії»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду