На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»

На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»

12 Жовтня 2016
1605
12 Жовтня 2016
12:35

На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»

1605
24 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 16-серійної комедії «Кандидат» виробництва «1+1 Продакшн», яка знята за власним форматом телеканалу
На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»
На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У центрі сюжету  -  директор ковбасного заводу Олексій Олексійович Калач, який через свою дружину опиняється на межі банкрутства. Скориставшись цим, люди мера пропонують йому взяти участь у виборах міського голови, а натомість обіцяють фінансову допомогу від нібито незалежних бізнесменів. Насправді ж задум мера зовсім інший - щирий і дивакуватий Калач має стати технічним кандидатом і відтягувати голоси у опонента мера. Довірливий Олексій пристає на їхню пропозицію і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка.

«Спочатку Калач не розуміє, в яку заплутану історію він виявився втягнутим. Він добрий, наївний, але, як і багато українців, в моменти максимального напруження здатний на багато що. Тому коли він бачить, що його як кандидата не сприймають всерйоз, готовий усіма силами боротися до останнього, - каже Антон Лірник, який в серіалі виконав роль Олексія Калача. - Я вважаю, що головна зброя Кандидата - позитив і оптимізм».

Його опонента у передвиборчих перегонах зіграє Юрій Горбунов, з яким Лірник змагається ще й в «Лізі сміху».

«"Кандидат" - серіал про наші реалії. Ми не перший рік живемо, і вже розуміємо, як маніпулюють громадською думкою. Я вважаю, добре, що ми почали про це відкрито говорити - може, щось зміниться в нашій країні, - говорить Горбунов. - У «Центральній лікарні» я вже грав чиновника, але в «Кандидаті» у мого героя більше фарб. Тут я граю негідника, хабарника, не зовсім чесного і чистого на руку мера, який готовий розтерзати будь-кого, хто стоїть на його шляху».

Зйомки пілота «Кандидата» почалися у 2014 році, рік тому «1+1 Продакшн» розпочав зйомки 16-серійної комедії. Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером виступив Павло Потатуєв.

У серіалі також зіграли Антон Холькін, Марк Дробот, Леся Самаєва, Костянтин Корецький, Вікторія Токманенко та інші.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» почав роботу над історичним серіалом «Інгігерда», що оповідає про шведську принцесу, дружину київського князя Ярослава Мудрого. Також телеканал «1+1» розглядає можливість продовження документального проекту «Україна. Повернення своєї історії», який вийшов в ефірі 25 серпня.

Фото: «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду