«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media

«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media

4 Жовтня 2016
2007
4 Жовтня 2016
12:28

«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media

2007
10 жовтня на телеканалі «Інтер» - прем'єра 12-серійної пригодницької мелодрами «Маестро» виробництва кінокомпанії Star Media
«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media
«Інтер» покаже 12-серійну мелодраму виробництва Star Media

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Картина – про музиканта Павла, який повертається після восьми місяців роботи на торговому судні до Одеси та мріє одружитися зі своєю дівчино Лілею. Події розгортаються у 80-ті роки.

 «Ця історія могла статися тільки в цьому місті, а де ж ще?! – вважає режисер картини Едуард Паррі. – Історія про кохання, авантюри, афери і пригоди. Час дії картини – кінець 80-х, коли відкрився залізна завіса, коли ми відчули вітер свободи, в грудях щемило, а в очах сяяло сонце».

Одеський письменник Анатолій Барбакару став співавтором сценарію разом з Максимом Білозором і режисером Едуардом Паррі. Як відзначають автори, в цьому фільмі є все: авантюри, пригоди, елементи мюзиклу, драми, детектива і романтика.

Головні ролі у фільмі виконують актори: Леонід Тележинський, Анна Воркуева, Антоніна Дивина, а також Станіслав Боклан, Остап Ступка, Микола Шатохін, Андрій Назимов, Дмитро Воздвиженський, Федір Лавров, Олег Кассин та інші.

Прем’єра серіалу відбудеться 10 жовтня о 21:00 на телеканалі «Інтер».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що в поточному осінньому телесезоні глядачі «Інтера» побачать три серіали виробництва українсько-російської групи компаній Star Media: пригодницьку 12-серійну драму «Маестро», кримінальну драму з елементами фантастики «25-та година», 24-серійну мелодраму за участі турецького актора Аднана Коча «Східні солодощі», а також 40-серійну мелодрама «Нитки долі» за корейським форматом «Туфелька для Попелюшки» спільного виробництва української групи компаній Film.ua та «Інтера» та мелодраму з робочою назвою «Друге життя» виробництва української студії «Золоте руно».

Фото: прес-служба телеканалу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду