Ведучі «Євробачення-2017» ще не визначені – Аласанія

Ведучі «Євробачення-2017» ще не визначені – Аласанія

2 Жовтня 2016
1939
2 Жовтня 2016
11:56

Ведучі «Євробачення-2017» ще не визначені – Аласанія

1939
Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія повідомив, що буде оголошено тендер на постановку телевізійного шоу «Євробачення-2017», водночас ведучі пісенного конкурсу ще не визначені.
Ведучі «Євробачення-2017» ще не визначені – Аласанія
Ведучі «Євробачення-2017» ще не визначені – Аласанія

Про це він сказав в інтерв’ю «Дзеркалу тижня. Україна».

«Є кілька напрямків, сегментів, якими слід займатися окремо. Реклама, дизайн конкурсу, безпека, івенти, телевізійне шоу і т.д. Повинні бути прийняті на роботу першокласні фахівці. Частина людей буде найнята за кордоном, частина - в Україні, але за межами каналу. У нас не на все вистачає компетенцій в цьому проекті, багато взагалі не входить в сферу медіа», - розповів Зураб Аласанія.

За його словами організація «Євробачення» не може переривати роботу каналу в поточному режимі.

«Та й реформування державного каналу в Суспільного мовника ніхто не відміняв. Так ось, ми оголосимо конкурс, потім проведемо тендер на роботи з постановки телевізійного шоу, і лише потім будемо розглядати кандидатури ведучих. Але все це - в нинішньому році», - сказав він.

Нагадаємо, «Євробачення-2017» пройде у Києві у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра, який розрахований на 12-14 тисяч осіб.  Міністр культури Євген Нищук повідомив, що Київ готовий вкласти в саме шоу не менше 200 млн. грн., а на підготовку арени та інфраструктури – 1 млрд. грн.

Церемонію відкриття «Євробачення-2017»  планують провести на території Софійського собору. 

Як раніше сайт «Суспільне мовлення» повідомляв, Кабінет міністрів планує виділити з державного бюджету 455,7 млн грн.  Коштами розпоряджатиметься Держкомтелерадіо.

Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія поки не зміг повідомити, чи зможе НТКУ заробити на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду