На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»

На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»

29 Вересня 2016
3081
29 Вересня 2016
14:29

На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»

3081
2 жовтня на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра 16-го сезону шоу «Битва екстрасенсів».
На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»
На СТБ стартує 16-й сезон «Битви екстрасенсів»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перший випуск шоу вийде в ефірі о 19.00.

Кастинг на участь у новому сезоні проекту пройшли 150 осіб. За місце серед 12 найсильніших екстрасенсів боротимуться учасники з різних куточків світу, серед них -  болгарська провидиця, що перейняла досвід Ванги, ясновидиця з Норвегії, яка багато років співпрацює з поліцією, і перший в історії проекту представник африканського етносу зулусів.

«Це сезон пристрастей, всі випробування проходять на піку емоцій не тільки людей, які звернулися за допомогою на проект, а й самих екстрасенсів. Учасники готові буквально на все, щоб дізнатися правду. Вперше нам вдалося домогтися того, що показання екстрасенса поліція прийняла, зареєструвала і прикріпила до кримінальної справи. Крім того, ми зібрали рекордну кількість глядачів під час розслідування в Рівненській області. Зйомки тривали весь день, і в середньому за роботою екстрасенсів спостерігало близько 200 осіб», - розповіла Наталя Сукач, головний продюсер студії «Пілот», яка знімає 16-ий сезон проекту «Битва екстрасенсів».

Вперше в ролі судді на етапі кастингів спробує себе переможниця минулого сезону шоу Яна Пасинкова.  Постійними суддями проекту залишаються Олена Курилова та Хаял Алекперов - переможці минулих сезонів «Битви екстрасенсів».

Ведучий шоу - Павло Костіцин, його співведучими в різних випусках стануть Марина Узєлкова-Боржемська, Ольга Сумська, Дар'я Трегубова та Наталія Бучинська. Експерт-криміналіст програми - Наталія Костильова.

Нагадаємо, випуски 16-го сезону шоу «Битва екстрасенсів» виходитимуть щонеділі о 19.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду