«Інтер» покаже український серіал «Друге життя»

«Інтер» покаже український серіал «Друге життя»

21 Вересня 2016
6780
21 Вересня 2016
15:33

«Інтер» покаже український серіал «Друге життя»

6780
26 вересня, о 21:00 на телеканалі «Інтер» стартує прем'єра української 16-серійної мелодрами «Друге життя», знята студією «Золоте Руно»
«Інтер» покаже український серіал «Друге життя»
«Інтер» покаже український серіал «Друге життя»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Наш серіал побудований на історії дівчинки, яка весь час втрачається і яку весь час намагаються знайти її рідні,  розповідає режисер Оксана Тараненко. –  У нас все замішано на любові. Це те, до чого прагнуть всі наші герої. І ми показуємо, як можна вилікувати недолік цього почуття ».

Серіал знімали у Києві.

Роль головної героїні, яка втратила свою дитину, дісталася українській актрисі Анастасії Карпенко, яка знімалася у стрічках «Все повернеться» та «Слуга народу». Одну з головних ролей у серіалі «Друге життя» виконує актриса Марія Казначеєва («Вовчиця», «Руда»). Вона грає жінку, що вкрала дитину.

«Серіал «Друге життя» – це чудова історія про справжнє кохання і про справжні стосунки, розповідає пані Казначеєва. Моя героїня з простої сільської дівчинки перетворюється в стервозну бізнес-леді, яка сама прокладає собі дорогу в життя. Вона – негативний персонаж. Але я намагалася знайти в ній позитивні якості. Намагалася зробити так, щоб глядач співпереживав їй і розумів, чому вона перетворилася в жінку, яка іноді змушена здійснювати погані вчинки. У неї була дуже сильна внутрішня мотивація: вона забрала чужу дитину, щоб зберегти свою сім'ю».

Як зазначено в релізі, творці серіалу так підбирали виконавців головних ролей, щоб актори, які грають родичів, були зовні схожі один на одного і в реальному житті.

У серіалі знялися такі актори, як Марія Казначеєва, Анастасія Карпенко, Олександр Форманчук, В'ячеслав Довженко, Інна Мірошниченко, Інна Капінос, Лариса Руснак та інші. Над картиною працювали два режисери – Оксана Тараненко та Іван Рутковський.

Прем’єра серіалу відбудеться на телеканалі «Інтер» 26 вересня о 21:00.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що в поточному осінньому телесезоні глядачі «Інтера» побачать три серіали виробництва українсько-російської групи компаній Star Media: пригодницьку 12-серійну драму «Маестро», кримінальну драму з елементами фантастики «25-та година», 24-серійну мелодраму за участі турецького актора Аднана Коча «Східні солодощі», а також 40-серійну мелодрама «Нитки долі» за корейським форматом «Туфелька для Попелюшки» спільного виробництва української групи компаній Film.ua та «Інтера» та мелодраму з робочою назвою «Друге життя» виробництва української студії «Золоте руно».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6780
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду