Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва

Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва

20 Вересня 2016
5681
20 Вересня 2016
13:35

Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва

5681
10 жовтня о 20:00 на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра поліцейського детективу «Останній коп» із Гошею Куценко в головній ролі.
Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва
Канал «2+2» покаже серіал «Останній коп» україно-російського виробництва

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

«Останній коп» – спільний українсько-російський проект, знятий за німецьким форматом Derletzte Bulle (англ. «The Last Cop»). Формат придбано групою «1+1 media» у компанії Red Arrow International. 

Серіал містить 39 серій по 40 хвилин. У головних ролях російські актори Гоша Куценко, Наталя Вдовіна, Анатолій Руденко, Вікторія Корлякова, Поліна Куценко.

За сюжетом, чесний поліцейський, який отримав поранення під час виконання завдання і впав у кому на двадцять років, приходить до тями в сучасному світі. Він не розуміє багатьох досягнень технічного прогресу, не знає, що таке флешка, планшет чи смартфон, не користується Інтернетом. Але герой не втратив ні гостроти розуму, ні професійних навичок і залишається кращим оперативником відділку. 

Серіали, зняті за форматом «Останнього копа» виходять у різних країнах світу. В Німеччині вийшло п’ять сезонів «Останнього бика» (німецький варіант назви серіалу), у Франції транслюється четвертий сезон «Фалько». У 2014 році перший сезон серіалу за цим форматом вийшов в Естонії, у 2015-му – в Японії.

Серіал «Останній коп» виходитиме в ефір із понеділка по четвер о 20:00. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5681
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Патріоточка
2730 дн. тому
У цю суботу телеканал "2+2" розпочинає трансляцію російського серіалу "Останній коп" про російських правоохоронців. Серіал, транляція якого на законодавчому рівні в Україні мала б бути заборонена, тому що містить пропаганду правоохоронних "органів держави-агресора і їхніх окремих дій, що створюють позитивний образ працівників держави-агресора". У головній ролі у "Останнього копа" - Гоша Куценко, який відомий своїми антиукраїнськими гаслами. Де взагалі совість у Нацради України з питань телебачення і радіомовлення, Держкіно, Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду