Телеканал «Еспресо» запускає політико-сатиричне «ЧБ-шоу»

Телеканал «Еспресо» запускає політико-сатиричне «ЧБ-шоу»

13 Вересня 2016
4879
13 Вересня 2016
12:00

Телеканал «Еспресо» запускає політико-сатиричне «ЧБ-шоу»

4879
З 19 вересня в ефірі каналу «Еспресо» виходитиме політико-сатиричне «ЧБ-шоу» з ведучими Сергієм Чернишовим та Богданом Буткевичем
Телеканал «Еспресо» запускає політико-сатиричне «ЧБ-шоу»
Телеканал «Еспресо» запускає політико-сатиричне «ЧБ-шоу»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Це буде політико-іронічне шоу з елементами сарказму. Ми не просто обговорюємо події, а даємо такий собі рецепт, суб'єктивний погляд для якісно нового оновлення українського суспільства. Ми точно знаємо, як краще і не стидаємось про це говорить»,  розповідає ведучий пан Чернишов.

Як зазначено в релізі телеканалу, шоу – про політику та суспільно-важливі події в Україні, які будуть подані у нестандартному форматі.

«Це класичний формат американського шоу  несерйозно про серйозне, легко про складне. Сухі новини без пояснення на сьогоднішній день нецікаві людям. Суспільство нарешті почало правильно формуватись саме ідеологічно. А канал Еспресо має правильний, здоровий право-республіканський погляд. Такий погляд в легкій, іронічній формі ми і будемо давать нашому глядачу», говорить ведучий пан Буткевич.

«ЧБ-шоу» виходитиме  з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 17:00 на телеканалі «Еспресо».

Нагадаємо, на початку вересня сайт Espreso.tv отримав нового головного редактора — журналіста і блогера Сергія Іванова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4879
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
1661 дн. тому
Покажите в прямом эфире свою студию, просто интересно посмотреть на эти ууууууу и ржание коней...что вы ставите как озвучку....Как хочется да сделать крутое шоу? ))))) фу ...еще раз фу...
Виталий
1661 дн. тому
Вот такой дебилизм и чисто оскорблдение президента и нужно закрывать! Куда сук смотрит президент...вы уроды там обкуренные..порохоботы сука...
Виталий
1661 дн. тому
Что за дебил на ЧБ шоу???? Что за ржание типа зала за кадром???? Вы что вообще считаете народ дебилами ???? Фу сука...просто противно
Олександр
1669 дн. тому
1 - Що курить ваш ведучий??? 2 - І скільки ви платите шизофреникам в студії які ;сміються; з такого словесного поносу ведучого???
Александр
1695 дн. тому
Где вы взяли этого бородатого клоуна.Типичный толстый пи...р в шортах и пиджаке
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду