Представник Слідкому РФ вибачився перед журналісткою «Новой газеты»

Представник Слідкому РФ вибачився перед журналісткою «Новой газеты»

10 Вересня 2016
963
10 Вересня 2016
11:10

Представник Слідкому РФ вибачився перед журналісткою «Новой газеты»

963
Офіційний представник Слідчого комітету Росії (СКР) Володимир Маркін, який неодноразово висловлювався щодо «провини» українських політичних в’язнів у Росії, приніс свої вибачення журналістці «Новой газеты» Надії Прусенковій за грубі висловлювання на її адресу.
Представник Слідкому РФ вибачився перед журналісткою «Новой газеты»
Представник Слідкому РФ вибачився перед журналісткою «Новой газеты»

Про це він написав у своєму Twitter.

«Вчора був дуже емоційний день, вважаю своїм обов'язком вибачитися перед журналісткою "Новой газеты"... Публічно приношу свої вибачення перед Надією Прусенковою, яку образив як жінку і журналіста невластивим мені грубим висловлюванням», - написав пан Маркін.

Раніше журналістка «Новой газеты» Надія Прусенкова звинуватила Володимира Маркіна в тому, що він запозичив частину її тексту про розслідування вбивства Анни Політковської в своїй першій книзі з циклу «Таємниці Слідчого комітету», яка була представлена 7 вересня на Міжнародній московській книжковій виставці.

Офіційний представник СКР відкинув ці звинувачення і різко висловився на адресу Надії Прусенкової.

«Чим ще може прославитися нікому, крім свого болота, невідома і не потрібна журналістішка?», - написав пан Маркін у своєму Twitter.

Співробітниця  «Новой газеты» Надія Прусенкова прийняла вибачення офіційного представника СКР Володимира Маркіна, який назвав її «нікому не потрібною журналістішкою» після того, як вона звинуватила його в плагіаті, повідомляє «Журдом».

«Я б воліла, щоб чоловік, чиновник, генерал і письменник вів би себе більш гідним чином. Вибачення я приймаю, але осад залишився», - зазначила журналістка.

Варто зазначити, що представник Слідкому РФ Володимир Маркін розповсюджує у Twitter інформацію щодо відкритих в РФ справ проти українських військових, публікуючи брехливі повідомлення, що «незважаючи на Мінські угоди, українські війська продовжують вбивати мирних громадян» на Донбасі.

На фото - Володимир Маркін

Фото: «Журдом»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
963
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду