Сайт «Детектор медіа» став адаптивним

8 Вересня 2016
1141
8 Вересня 2016
22:02

Сайт «Детектор медіа» став адаптивним

1141
Інтернет-видання «Детектор медіа» завершило роботу з адаптації свого сайту для різних пристроїв
Сайт «Детектор медіа» став адаптивним

Тепер сайт підтримує будь-яку роздільну здатність екрану, починаючи від 300 пікселів у ширину. Завдяки цьому ним однаково зручно користуватися не тільки за допомогою ноутбуків та десктопних комп’ютерів, але й планшетів і смартфонів.

Адаптивна версія «Детектора медіа» запускається автоматично, коли користувач заходить з мобільного пристрою на будь-яку сторінку сайту.

Нагадаємо, інтернет-видання «Детектор медіа» (http://detector.media) — проект команди громадської організації «Детектор медіа» (колишньої ГО «Детектор медіа») на чолі з Наталією Лигачовою, запущений 8 лютого 2016 року.

Видання інформує читачів про найважливіші події в українському і світовому інформаційному просторі та на медіаринку в контексті політичних та соціальних процесів. Важливою складовою «ДМ» є аналіз і  критика роботи вітчизняних ЗМІ з метою підвищення якості їхнього продукту. А також – сприяння медіаграмотності широких верств населення. Впровадження медіареформ, створення суспільного мовлення, викриття фактів корупції у медіасфері, моніторинг діяльності державних та регулятивних органів у галузі, протидія перетворенню ЗМІ у засоби пропаганди – пріоритетні теми «ДМ».

Слоган «Детектора медіа» — «Watchdog українських ЗМІ».

ГО «Детектор медіа» (до травня 2016 року – ГО «Детектор медіа») веде свою історію з січня 2004 року. Незмінним головою організації є її засновниця й натхненниця, відома українська журналістка й медіаексперт Наталія Лигачова.

Окрім «Детектор медіа», організація має ще низку власних інтернет-видань: MediaSapiens, «Суспільне мовлення», «Відеотека», Brоadcast. До 30 жовтня 2015 року ця громадська організація спільно з медіагрупою «1+1 медіа» розвивала портал «Детектор медіа» (http://www.detector.media), який наразі повністю належить «1+1 медіа».

ГО «Детектор медіа» має підтримку з боку міжнародних донорських організацій, зокрема, SIDA, Internews Network, NED, MATRA, Посольство США в Україні тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду