Нардепи спростовують свою співпрацю із скандальною екс-продюсеркою «Інтера» Столяровою

Нардепи спростовують свою співпрацю із скандальною екс-продюсеркою «Інтера» Столяровою

8 Вересня 2016
2337
8 Вересня 2016
19:23

Нардепи спростовують свою співпрацю із скандальною екс-продюсеркою «Інтера» Столяровою

2337
Сьогодні, 8 серпня, народні депутати «Народного фронту» провели у сесійній залі Верховної Ради акцію засудження трьох колег-народних депутатів, яких Марія Столярова, екс-продюсерка кампанії НІС, що виробляє програми для «Інтера», назвала у листуванні «своїми проектами». Водночас Борислава Береза і Дмитро Добродомов спростовують свою співпрацю із скандальною журналісткою, видвореною з України.
Нардепи спростовують свою співпрацю із скандальною екс-продюсеркою «Інтера» Столяровою
Нардепи спростовують свою співпрацю із скандальною екс-продюсеркою «Інтера» Столяровою

Про це йдеться у сюжеті ТСН на «1+1».

Народним депутатам Сергію Капліну, Бориславу Березі і Дмитру Добродомову були запропоновані у подарунок російськи балалайки. Цим вчинком депутат від «Нродного фронту» Юрій Береза вирішив привернути увагу, що цих нардепів видворена з України редакторка «Інтеру» Марія Столярова називає своїми проектами та згадує про надання їм піар-послуг.

«Побачив переписку про те, що це - успішні проекти Російської Федерації, для мене сумно і боляче на це дивитись. Тому від "Народного фронту" народним бабалаєчникам каналу "Інтер" ми даруємо інструмент, на якому вони повинні працювати», - заявив Юрій Береза з трибуни парламенту.

Фрагменти листування, які наводить ТСН

Дмитро Добродомов підтверджує, що був знайомим з Марією Столяровою, але зв'язки з нею, як з політконсультантом, заперечує.

«Ми не звертались до російської журналістки! Ми звертались до телеканалу, який розміщав ролики. Ні в якому разі! Ні в якому разі! Ми навіть не знали, хто робить», - запевняє нардеп.

Борислав Береза також спростовує дружні стосунки із пані Столяровою. «Не дружба! Я спілкуюсь з багатьма людьми. Я на чай запропоную кому угодно, і вашим редакторам я пропонував», - запевняє Борислав Береза.

Нагадаємо, у лютому 2016 року СБУ заборонила в'їзд до України на п’ять років колишній креативній продюсерці ТОВ «НІС» Марії Столяровій. Пані Столярова в коментарі ЗМІ заявила, що зробила це через погрози в соціальних мережах.

Того ж місяця речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська заявила, що СБУ не знайшла підстав для відкриття кримінального провадження щодо колишньої креативної продюсерки програми «Подробности недели» на телеканалі «Інтер», громадянки РФ Марії Столярової.

3 серпня в інтернет потрапило листування співробітниці міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів. Листування датоване 2015 роком.  З масиву викладеного листування виходить, що співробітники каналів «Інтер», «Україна», «Донбас» затверджували із представниками так званої «ДНР» тексти своїх матеріалів.

В іншому оприлюднему масиві листування, яке може належати Марії Столяровій, йдеться про її піар-послуги на виборах в Україні.

У серпні речниця СБУ Олена Гітлянська у відповідь на звернення глави МВС Арсена Авакова заявила, що Служба безпеки України розслідує у рамках кримінального провадження діяльність колишньої креативної продюсерки компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), яка виробляє для телеканалу «Інтер» інформаційно-аналітичні програми, громадянки Росії Марії Столярової.

На фото - Марія Столярова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2337
Читайте також
24.02.2016 15:01
Мар'яна Закусило
для «Детектора медіа»
1 522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду