На ZIKу стартує «Нова кров»

На ZIKу стартує «Нова кров»

8 Вересня 2016
1342
8 Вересня 2016
09:54

На ZIKу стартує «Нова кров»

1342
З 11 вересня телеканал ZIK показуватиме програму «Нова кров» з ведучим Володимиром Бойко
На ZIKу стартує «Нова кров»
На ZIKу стартує «Нова кров»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма розкаже про нових особистостей у політиці, державному управлінні, бізнесі, культурній, соціальній та інших сферах.

«Недільний ранок – гарний час для відвертої бесіди. Говоритимемо скоріше не про буденні поточні справи (залишимо це вечірнім форматам), але про не менш важливе: про цінності, емоції, родину, друзів, спокуси, страхи, цілі. Мої герої – це не машини для виконання бюджетів і планів, не ретранслятори меседжів і темників. Я їх бачу людьми зі своїми історіями (радісними і сумними) і хочу допомогти глядачам побачити у моїх героях саме людей. Хочу допомогти глядачам зрозуміти, що насправді рухає тими, хто прагне бути лідерами спільнот і думок. Показати, як ці люди здобули перші в своєму житті перемоги – перемоги над собою і обставинами. Як вони долають нові перешкоди і заради чого вони це роблять», – говорить ведучий нового проекту ZIKу, тележурналіст Володимир Бойко.

«"Нова кров" – промовиста назва та, власне, той головний критерій, за яким обираються герої проекту. Проте інтервю носить далеко не компліментарний характер. Цей проект дає можливість кожному, хто претендує на нову генерацію лідерів у державі, довести це у ефірі телеканалу ZIK. Який бекграунд у нових облич та усім знайомих, які позиціонують себе по-новому? Яких реальних змін чекати від них українцям завтра? "Нову кров" це цікавить найбільше»,  – додає генеральний продюсер телеканалу ZIK Ольга Бенеда.

Серед спікерів програми – Віталій Касько, Давід Сакварелідзе, Ганна Гопко, Віталій Шабунін, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Василь Гацько, Назар Холодницький та інші, які розповідають про біфуркаційні точки трансформації політичної системи країни, власні амбіції та роль у поступальному розвитку держави та громадянського суспільства.

Прем'єра «Нової крові» з 11 вересня щонеділі об 11:00 на телеканалі ZIK. 

Як раніше писав «Детектор медіа», до осіннього сезону ZIK готує чотири нові програми розслідувань, які стартують у вересні. Всі вони – власного виробництва.

На фото - Володимир Бойко

Фото: ZIK

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1342
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду