«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями

«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями

29 Серпня 2016
6094
29 Серпня 2016
16:00

«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями

6094
З 9 вересня програма «Світське життя з Катериною Осадчою» почне виходити на телеканалі «1+1» у п’ятницю о 22:00 у оновленому форматі
«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями
«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

Як зазначено в релізі «1+1», доповненнями до традиційного формату проекту стануть спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики у студії «Світського життя», подорожі та багато іншого.  

«Програмі вже 11 років, і кожного сезону ми змінюємось. Отже і в цьому сезоні на глядачів чекають нововведення. На прохання глядачів тепер "Світське життя" буде виходити у п’ятницю о 22:00, а стартує сезон 9 вересня», – розповіла Катерина Осадча в ефірі "Сніданку з 1+1"». 

Як пояснює прес-служба телеканалу, у новій рубриці ведуча ставитиме свої запитання головним ньюзмейкерам країни та зіркам не лише під час резонансних світських подій, а й у студії. Відкриє сезон у студії «Світського життя» акторка Ольга Сумська. 

«До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети- розслідування про життя заможних та знаменитих. Які екзотичні тварини живуть вдома у селебритіз? Хто з відомих людей живе на дві країни – таємні дані про другі паспорти та еміграційні плани зірок. Рейтинги кращих весіль літа, найзавидніших наречених Верховної Ради й Кабміну, головних красунь української політики», – йдеться в релізі телеканалу. 

У новому сезоні оновлена програма «Світське життя» виходитиме щоп'ятниці о 22:00.

Як писав «Детектор медіа», восени на телеканалі «1+1» вийдуть нові сезони шоу «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує до запуску оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». під назвою «Новий інспектор Фреймут. Міста». Проект  вийде в ефір восени цього року. Телеведуча Ольга Фреймут комплексно перевірятиме якість життя в українських містах за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Зйомки розпочнуться найближчим часом.

На початку осені на «1+1» розпочне вихід новий авторський проект ведучого Олексія Душки «Життя без обману».

Також новому осінньому сезоні канал «1+1» покаже два комедійних серіали власного виробництва: «Кандидат»(власний формат) та «Село на мільйон» (аптація хорватського формату Kud Puklo Da Puklo). Крім того, восени глядачі «1+1» побачать комедію «Кращий тиждень мого життя».

На фото - Катерина Осадча

Фото: «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6094
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду