Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали

Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали

29 Серпня 2016
1497
29 Серпня 2016
10:26

Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали

1497
Телекомунікаційний провайдер «Воля» поповнила пакет послуг новими пізнавальними каналами – «Фауна» та «FineLiving HD». Телеканали будуть доступні всім глядачам цифрового та інтерактивного телебачення компанії
Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали
Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Пізнавальні телеканали у топі каналів, які дивляться наші абоненти, тому ми активно розвиваємо цей жанр. Приємно, що ми продовжуємо відкривати глядачам нові якісні українські продукти, серед яких телеканал «Фауна»», –розповіла директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.Сподіваємось, що телеаудиторія гідно оцінить новий канал «FineLine HD».

Як зазначено в релізі, телеканал «Фауна» покаже світ досліджень дикої природи, розкаже про ексклюзивні проекти авторів та ведучих, покаже зйомки недоступних куточків світу та рідкісних тварин. Цілодобово в ефірі телеканалу: документальні фільми та серіали, реаліті та ток-шоу про тварин, програми про нові відкриття у зоології, авторські цикли відомих біологів і натуралістів.

«Fine Living HD» – телеканал про стиль життя, який розрахований переважно на жіночу аудиторію. Програми каналу присвячені облаштуванню будинку, моді, подіям світського життя, подорожам, кулінарії, фітнесу, догляду та вихованню дітей.

Як писав «Детектор медіа», в липні «Воля» запустила міжнародний спортивний канал «EurosportNews», а також, як зазначено в релізі, два пізнавальних канали – «Терра» та «Наука».

Нагадаємо, компанія «Воля» та міжнародна телекомпанія AMC Networks International-UK оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) будуть доступні глядачам українською мовою в пакетах кабельного оператора «Воля».

На початку року, 1 лютого, компанія «Воля» запустила власний дитячий телеканал у форматі HD «Воля Cine+ Kids». 

Фото: www.mediaport.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1497
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду