Кабмін звільнив заступницю міністра Тетяну Попову

Кабмін звільнив заступницю міністра Тетяну Попову

28 Серпня 2016
1335
28 Серпня 2016
22:13

Кабмін звільнив заступницю міністра Тетяну Попову

1335
23 серпня на своєму засіданні Кабінет міністрів України задовольнив заяву про відставку заступниці міністра інформаційної політики України Тетяни Попової.
Кабмін звільнив заступницю міністра Тетяну Попову
Кабмін звільнив заступницю міністра Тетяну Попову

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

«Друзі, 23.08 КабМін задовольнив мою заяву на звільнення з #МІП. Дякую всім, хто працював зі мною ці непрості 1,5 роки. Впевнена, це був тільки початок спільної роботи для нашої країни.  Зі звітом про мою роботу на посаді можна ознайомитися тут», - написала Тетяна Попова.

Як вона повідомила «Українським новинам», в даний момент в діючому складі уряду не планує займати будь-яку посаду державного службовця.

Тетяна Попова заявила, що має намір продовжувати займатися волонтерською діяльністю, як і до призначення на посаду заступниці міністра, зокрема працювати над проектами по допомогу журналістам та з відновлення мовлення українських теле- і радіоканалів.

Нагадаємо, 3 серпня заступниця міністра інформаційної політики України Тетяна Попова подала у відставку. Вона заявила, що залишиться працювати як волонтер за проектами: відновлення мовлення, інформаційна реінтеграція окупованих районів Донбасу та Луганщини, захист свободи слова та права журналістів на професію.

10 серпня вона підтвердила, що після своєї відставки з посади згідно домовленості з міністром Юрієм Стецем продовжить допомагати відновлювати українське мовлення на Донбасі, але вже на волонтерських засадах.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1335
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду