Британську телеведучу, що захворіла на Олімпіаді, вивели з коми

Британську телеведучу, що захворіла на Олімпіаді, вивели з коми

19 Серпня 2016
1014
19 Серпня 2016
19:01

Британську телеведучу, що захворіла на Олімпіаді, вивели з коми

1014
Ведучу спортивних програм на британских каналах Sky и ITV Чарлі Вебстер, яка захворіла на Олімпіаді в Бразилії на рідкісну форму малярії, вивели з неприродної коми. Британська телеведуча прибула в Ріо-де-Жанейро для роботи на Олімпіаді.
Британську телеведучу, що захворіла на Олімпіаді, вивели з коми
Британську телеведучу, що захворіла на Олімпіаді, вивели з коми

Про це повідомляє телерадіокорпорація BBC з посиланням на адміністратора постраждалої, передає 1nnc.net.

За цією інформацією, ведуча спортивних програм заразилася малярією під час філантропічного марафону на велосипеді. За шість тижнів вона проїхала по Європі і Бразилії три тисячі миль.

Телеведучу госпіталізували 6 серпня. Вона повідомляла про свій стан у соцмережах. Спочатку лікарі думали, що причина поганого самопочуття жінки в зневодненні організму після веломарафону.

12 серпня в клініці Ріо-де-Жанейро Чарлі Вебстер ввели в стан неприродної коми. Це було зроблено після того, як її нирки перестали працювати.

Наразі Чарлі Вебстер знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Їй продовжують робити діаліз. Повідомляється, що лікарі «дуже задоволені її неврологічними підсумками».

«Це чудово, що Чарлі тепер у свідомості. Я так вдячна, що вона знову може спілкуватися з нами», - сказала мати телеведучої.

У Міністерстві закордонних справ Великобританії підтвердили госпіталізацію підданої Королівства і заявили, що надають їй необхідну підтримку.

Зараз лікарі роблять все для того, щоб стан Чарлі Вебстер дозволив їй без ускладнень перенести переліт до Великобританії.

Нагадаємо, зловмисники отримали доступ до акаунту спортсменки Юлії Степанової, яка надала інформацію про масове застосування допінгу в російському спорті, на сайті Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

Як відомо, Юлія Степанова та її чоловік Віктор - колишній співробітник російського антидопінгового агентства РУСАДА - були ключовими свідками німецького документального фільму, який вперше показав державні масштаби застосування допінгу в Росії.

Наразі Юлія Степанова живе в США у місці, яке не розголошується.

Раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не дозволив виступати на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро під олімпійським прапором Юлії Степановій, водночас відмовився повністю дискваліфікувати російську збірну в Ріо. На думку керівників WADA, рішення МОК послабить захист чесних атлетів і боротьбу з допінгом.

На фото - Чарлі Вербстер

Фото: з відкритих джерел

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду