У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон

У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон

19 Серпня 2016
2407
19 Серпня 2016
12:20

У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон

2407
У 25-ту річницю Незалежності України на «1+1» ранкова програма «Сніданок з 1+1» проведе святковий телемарафон, присвячений звичайним українцям
У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон
У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як йдеться в релізі, програма традиційно розпочнеться о 6:45, але пройде не в одній, а одразу у двох студіях.

Ведучі Марина Леончук і Анатолій Анатоліч вітатимуть телеглядачів у «домашній» студії «Сніданку», де вони розкажуть історії українців, які допомагають іншим.

Друга пара ведучих – Людмила Барбір і Руслан Сенічкін – вестиме пряме включення з даху київського річного вокзалу. У імпровізованій «студії» на ведучі зустрічатимуть зіркових гостей: співачку та тренера проекту «Голос країни-6» Тіну Кароль, ведучого тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, а також Ольгу Фреймут.

«Крім того, під час ефіру будуть оголошені результати народного голосування за ТОП-10 найпопулярніших українських пісень, з яких буде складений всеукраїнський «музичний альбом». А народний кулінар Руслан Сенічкін обере найкращий рецепт українського борщу та разом із глядачами складе цілу «мапу борщу», яка збере в собі усі різновиди національної страви з різних регіонів країни», – повідомляє телеканал.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України телеканал «1+1» готує телеглядачам особливий спецпроект і у рамках святкової програми покаже документальний двосерійний фільм «Україна. Повернення своєї історії» виробництва «1+1 Продакшн».

Також 24 серпня телеканал «1+1» покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2407
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду