Кризовий медіа-центр інформуватиме про хід реформ в енергетиці

Кризовий медіа-центр інформуватиме про хід реформ в енергетиці

17 Серпня 2016
1380
17 Серпня 2016
16:30

Кризовий медіа-центр інформуватиме про хід реформ в енергетиці

1380
В Україньському кризовому медіа-центрі (УКМЦ) вважають, що тема тарифів, ціни на газ, електрику та тепло будуть в центрі уваги читачів та глядачів восени, тому вони запустили новий проект для медіа – інформаційну стрічку про хід реформ в енергетиці
Кризовий медіа-центр інформуватиме про хід реформ в енергетиці
Кризовий медіа-центр інформуватиме про хід реформ в енергетиці

Про це «Детектору медіа» повідомили в команді УКМЦ.

«Інформована аудиторія – це величезна сила, якої бояться політики. І ми можемо дати цю інформацію. Саме тому ми запустили інформаційну стрічку про хід реформ в енергетиці саме для медіа»,  зазначає команда УКМЦ.

За повідомленням медіа-центру, 60% аудиторії потребує більше інформації про хід реформ. Реформи в енергетиці входять в топ-5 реформ, про які люди хочуть знати.

«Ми, в Українському кризовому медіа-центрі, переконані, що люди заслуговують на повну картину того, що відбувається в країні. Ми всі повинні розуміти – чому ростуть тарифи? Чи робить влада все, що від неї залежить, аби поставити під контроль монополістів – постачальників тепла, газу та електрики? Що принесе кожному споживачу реформування енергетики, яке розпочалося вперше з часів незалежності? Чи є реформи справжніми, а не декларативними?», – зазначають в УКМЦ.

У новому проекті кризового медіа-центру можна буде:

–  отримувати оперативні коментарі щодо значення подій та рішень від експертів, які не залежать від олігархів та монополій;

–   отримувати можливість використовувати інфографіки та інформаційні матеріали, актуальні саме для споживачів газу, тепла, електрики;

– отримувати коментарі про значення та хід реформ «з перших рук» завдяки відвертим дискусіям.  

«Завдяки незалежній позиції ми можемо зводити на одному майданчику різних чиновників та експертів, щоб пояснити: що насправді відбувається»,  зазначає команда УКМЦ.

До того ж, вони звертають увагу саме на регіональні ЗМІ, які, на думку УКМЦ, «точно знають, що саме хвилює людей».

«І саме регіональні медіа можуть поставити правильні запитання. Не урядовці. Не політики. Ви. Тому пропонуємо співпрацювати разом. Ми – лише джерело перевіреної інформації, наше завдання викласти її просто та компетентно. Що з цього потрібно аудиторії – вирішувати Вам», - звертається команда УКМЦ до медіа.

Проект уже має свою сторінку на Facebook.

Новий проект УКМЦ фінансується міжнародним фондом «Відродження».  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду