В новому сезоні «1+1» покаже «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»

В новому сезоні «1+1» покаже «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»

17 Серпня 2016
3220
17 Серпня 2016
12:57

В новому сезоні «1+1» покаже «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»

3220
Восени на телеканалі «1+1» вийдуть нові сезони шоу «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»
В новому сезоні «1+1» покаже «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»
В новому сезоні «1+1» покаже «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти»

Про це повідомила прес-служба каналу.

Проекти  «Поверніть мені красу» та «Світ навиворіт» стартують в ефірі «1+1» на початку осені, проте точні дати телеканал ще не повідомив.

В 2-му сезоні проекту «Поверніть мені красу» «команді порятунку» у складі пластичних хірургів Ростислава Валіхновського й Дмитра Слоссера, психолога Олени Любченко та дизайнера одягу Андре Тана довелося зіткнутися зі складними медичними випадками. Але в результаті 13 жінкам не лише виправили зовнішні вади, а й навчили їх любити себе і допомогли почати нове життя. Виробництвом проекту для «1+1» займається Sister's production.

8-й сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» виробництва «1+1 продакшн»  розповідатиме про найбільш високогірній країну світу – Непал. Ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв підкорили легендарну Гімалайську вершину Айленд-Пік, зустрілися з головою закритого королівства Мустанг, побачили, як відновилася країна після руйнівного землетрусу 2015 року та відкрили секрет щастя непальців.

«У новому сезоні телеглядачі побачать унікальні кадри сходження до базового табору Евересту. Експедиція до Непалу стала рекордною за кількістю випадків, коли команда «Світу навиворіт» перебувала на межі життя і смерті: тричі Дмитра і оператора евакуювали рятувальні служби, вони випробували на собі всі труднощі альпінізму і дивом уникли загибелі в авіакатастрофі», –  обіцяє телеканал.

Цієї осені на телеканалі «1+1» стартує й 3-й сезон дитячого вокального шоу «Голос. Діти».

«Уже зараз продюсери зазначають, що учасники третього сезону – абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів, сміливих у самовираженні, при цьому вони володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами. Цікаво, що в цьому році на кастинги проекту прийшли учасники, добре відомі глядачам», – зазначили в «1+1».

Ведучими нового сезону стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а одним з тренерів – співак та продюсер Потап, а також український співак, автор пісень і мультиінструменталіст Monatik. Виробництвом талант-шоу займається «1+1 продакшн».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує до запуску оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». під назвою «Новий інспектор Фреймут. Міста». Проект  вийде в ефір восени цього року. Телеведуча Ольга Фреймут комплексно перевірятиме якість життя в українських містах за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Зйомки розпочнуться найближчим часом.

На початку осені на «1+1» розпочне вихід новий авторський проект ведучого Олексія Душки «Життя без обману».

Також новому осінньому сезоні канал «1+1» покаже два комедійних серіали власного виробництва: «Кандидат»(власний формат) та «Село на мільйон» (аптація хорватського формату Kud Puklo Da Puklo). Крім того, восени глядачі «1+1» побачать комедію «Кращий тиждень мого життя».

Фото: «1+1» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду