Редакція Charlie Hebdo знову отримує погрози

Редакція Charlie Hebdo знову отримує погрози

13 Серпня 2016
1339
13 Серпня 2016
14:47

Редакція Charlie Hebdo знову отримує погрози

1339
Французька поліція розслідує нові погрози на аресу сатиричного тижневика Charlie Hebdo.
Редакція Charlie Hebdo знову отримує погрози
Редакція Charlie Hebdo знову отримує погрози

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на агентство AP

«Прокуратура почала розслідування щодо смертельних погроз проти французької сатиричної газети Charlie Hebdo, яка була об'єктом екстремістського нападу в 2015 році», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють ЗМІ, нещодавно на обкладинці видання з'явилася карикатура із зображенням двох голих мусульман, чоловіка і жінки, що біжать пляжем. Підпис до карикатури: «Мусульмани звільнилися». Після цього в редакцію надійшли погрози розправи.

Нагадаємо, 7 січня 2015 року брати Саїд та Шерів Куаші застрелили 11 людей у будівлі редакції журналу Charlie Hebdo, викрикуючи при цьому ісламістські лозунги. Приводом для теракту стали карикатури видання на релігійну тему. 

5 січня в Парижі відбулася офіційна церемонія відкриття меморіальної дошки на будівлі редакції сатиричного видання Charlie Hebdo в пам’ять про загиблих в результаті теракту співробітників журналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1339
Читайте також
24.01.2015 14:00
Оксана Запорожець для MediaSapiens
3 883
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ростислав
2810 дн. тому
Дергая тигра за хвост, не ожидай от него снисходительной улыбки. Оскорбляя религиозные чувства фанатиков в надежде повысить собственный тираж, не жди от них признательности.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду