Film.ua знімає для каналу «Україна» серіал «Будинок на холодному ключі»

Film.ua знімає для каналу «Україна» серіал «Будинок на холодному ключі»

10 Серпня 2016
4886
10 Серпня 2016
13:35

Film.ua знімає для каналу «Україна» серіал «Будинок на холодному ключі»

4886
Компанія Film.ua розпочала зйомки 4-серійного фільму «Будинок на холодному ключі». Прем'єра відбудеться на телеканалі «Україна» в цьому році.
Film.ua знімає для каналу «Україна» серіал «Будинок на холодному ключі»
Film.ua знімає для каналу «Україна» серіал «Будинок на холодному ключі»

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

Героїня фільму Арина Миронова виросла в дитячому будинку і все життя живе в впевненості в тому, що її батьки загинули. Несподівано вона одержує звістку від жінки, яка представилася її матір'ю. Нібито та знаходиться при смерті і хоче залишити їй спадок.

Для того, щоб розібратися у всьому і вивести самозванку на чисту воду, Арина відправляється в місто Марежине, де живе її «мати». Завдяки щасливому випадку в цьому місті знаходиться приватна генетична лабораторія, куди Арина звертається за проведенням експертизи. Тут же вона знайомиться з експертом лабораторії Іллею, і між молодими людьми виникає симпатія.

Незабаром Арина починає розуміти, що хтось в місті не дуже радий її присутності і зробить все, щоб вона поїхала, так і не дізнавшись правду ні про свою «матір», ні про інші таємниці, що оточують дівчину з першої хвилини перебування в цьому дивному місті.

«Про що б ми не говорили, ми завжди говоримо про любов. Історія фільму, який ми знімаємо, про любов, яка ховається в оболонці детектива», - сказав режисер фільму Тарас Дудар.

Перший день зйомок почався з урбаністичної локації в промзоні недалеко від Київської теплостанції.

Зйомки розпочалися на території Києва

«Зйомки триватимуть до середини вересня і пройдуть не тільки в місті Київ. Для деяких сцен вибрали цікаву локацію - стару залізничну станцію, в місті з древньою історією Чернігові. Обіцяємо також складні трюкові сцени», - сказала продюсерка проекту Марина Квасова.

Продюсери проекту: Віктор Мирський, Наталя Стрибук, Алла Липовецька, Марина Квасова.

Режисер: Тарас Дудар. Оператор: Олександр Земляний. У ролях: Марина Коняшкіна, Павло Баршак, Вікторія Скицька, Влад Никитюк, Дмитро Лаленков.

Нагадаємо, кінокомпанія Film.ua завершила зйомки 12-серійного фільму «Чуже життя», прем'єра якого відбудеться на телеканалі «Україна». Сюжет розповідає про дочку олігарха, яка бажаючи помститися батькові, допомагає поліції посадити його до в'язниці. Головна героїня сама виконала більшість трюків.

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду