Новим гендиректором газети «Kyiv Post» став канадець Люк Шеньє

Новим гендиректором газети «Kyiv Post» став канадець Люк Шеньє

3 Серпня 2016
4184
3 Серпня 2016
11:39

Новим гендиректором газети «Kyiv Post» став канадець Люк Шеньє

4184
З 1 серпня посаду генерального директора (CEO) англомовної газети Kyiv Post посів громадянин Канади Люк Шеньє (Luc Chénier)
Новим гендиректором газети «Kyiv Post» став канадець Люк Шеньє
Новим гендиректором газети «Kyiv Post» став канадець Люк Шеньє

Про це повідомляється на сайті видання.

На керівній посаді пан Шеньє замінить Наталію Бугайову, яка більше року була генеральним директором видання аж до свого переїзду в США наприкінці грудня 2015 року. З того часу обов’язки гендиректора тимчасово виконувала комерційна директорка організації Олена Невмержицька. Пошуком генерального директора керував головний редактор газети Браян Боннер.

Видавець англомовної газети Kyiv Post Мохаммад Захур, який придбав видання в 2009 році, пояснив, чому найняв пана Шеньє.

«У нас було кілька чудових кандидатів, але Люкова креативність і зв’язки , а також доведена ним здатність продавати й управляти бізнесом визначили наш вибір на його користь. Він також розуміє і визнає роль Kyiv Post для суспільства, зокрема й наші основоположні принципи незалежної журналістики та комерційно життєздатної організації», – каже власник.

Люк Шеньє народився в Олександії в Канаді, а вперше приїхав в Україну 20 років тому. З тих пір він значну частину часу прожив в Києві. 43-річний канадець має досвід роботи в сфері комунікацій, реклами та відеовиробництва. Працював у компаніях Phoenix Advertising Group, Bates Advertising, J. Walter Thompson Russia. У 2005 році він заснував у Києві агентство 5th Element advertising, у 2008-2009 рр. був маркетинговим та цифровим директором MTV Україна.

У 2013 році пан Шеньє заснував компанію Titanium Presentations, яка робить професійні презентації для компаній найвищого рівня. Зокрема компанія зняла для уряду серію промоційних відеороликів «Ukraine. Open for U», які здобули мільйони переглядів. Навесні цього року Люк Шеньє продав акції в Titanium своїм партнерам.

Люк Шеньє є читачем Kyiv Post з 2000 року, кілька разів у нього брали інтерв’ю журналісти цієї газети.

«Всі знають Kyiv Post і Kyiv Post знає всіх», - каже новий гендиректор.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4184
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду