До команди «Громадського радіо» приєднався ведучий Костянтин Грубич

До команди «Громадського радіо» приєднався ведучий Костянтин Грубич

2 Серпня 2016
4371
2 Серпня 2016
10:30

До команди «Громадського радіо» приєднався ведучий Костянтин Грубич

4371
«Громадське радіо» повідомляє про співпрацю з ведучим Костянтином Грубичем, який щоранку вестиме в радіоефірі кулінарну рубрику «Смачна країна»
До команди «Громадського радіо» приєднався ведучий Костянтин Грубич
До команди «Громадського радіо» приєднався ведучий Костянтин Грубич

Про це повідомляє пресс-служба «Громадського радіо».

Авторська кулінарна рубрика пана Грубича «Смачна країна» виходитиме у програмі «Ранкова хвиля» щоранку о 8:30 з 2 серпня. У своїй програмі ведучий ділитиметься рецептами сезонної їжі.

«Я вирішив осідлати гребінь «Смачної країни» на «Ранковій хвилі» випадково, без будь-яких стратегічних прорахунків та устремлінь. Зненацька, просто так. Бо люблю українську їжу, нашу гастрономічну культуру, мені цікаво випробувати на собі радійні комунікаційні технології.  Звичайно, бренд «Громадського радіо» теж відіграв визначальну роль. Сподіваюся, нам усім буде так само легко і невимушено протягом кількох ранкових хвилинок, коли я намагатимуся зробити Ваш прийдешній день смачнішим і добрішим. У своїй рубриці я щодня даватиму доступний рецепт, заощадливий для ваших гаманців, присмачений бувальщиною, де і при яких обставинах я вполював цю страву до свого кулінарного арсеналу», - прокоментував своє приєднання до команди «Громадського радіо» пан Грубич.

 Також програму можна подивитись он-лайн на офіційному сайті hromadskeradio.org та на ефірних частотах:

  • Київ та область — 70,4 УКХ
  • м. Волноваха — 66,05 МГц (УКХ) та 103,8 МГц (FM)
  • м. Краматорськ — 90,9 МГц
  • м. Красноармійськ — 99,6 МГц
  • м. Старобільськ — 90,2 МГц
  • с. Широкий — 101,8 МГц
  • смт. Біловодськ — 92,6 МГц
  • смт. Білолуцьк — 100 МГц
  • смт. Зоринівка — 103,7 МГц

Нагадаємо, щонеділі в ефірі «Громадського радіо» виходитиме авторська музична програма Андрія Куликова «Пора року». Ведучий заявив, що припиняє співпрацю з телеканалом ICTV, радіостанціями «Eрa FM» та «Радіо Вести» й остаточно переходить на «Громадське радіо», де він є головою організації та ведучим

Фото: starylev.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду